25 / 04 / 2024

Adres Yalıkavak fiyatları

Adres Yalıkavak fiyatları

Toplam 32 adet villa ve 14 adet villa dairesinden meydana gelen Adres Yalıkavak projesi, Muğla-Bodrum-Yalıkavak bölgesinde inşa ediliyor. Villa bahçelerinin alanları 500 metrekare ila 1200 metrekare arasında değişiyor...

Elysium Ada Yalıkavak'ta hemen teslim son 2+1, 4+1 villalar! 

16 bin 270 metrekarelik alanda inşa edilen Elysium Ada Yalıkavak'ta satışta 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar yer alıyor. Peki Elysium Ada Yalıkavak'ta villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı! Bir ay sonra teslim!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Nef'in imazasıyla hayata geçirilen Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Wox Yalıkavak projesi tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan 6 oda 2 salon villaların fiyatları 1 milyon 957 bin dolardan başlıyor...

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde lansmana özel satışlar başladı. Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde 13 adet müstakil villa yer alıyor. Peki villaların fiyatları ne kadar? 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn projesinde satışlar başladı. Projede 46 adet villa ile 1 malikane yer alıyor. Peki konut fiyatları ne kadar? 

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak tüm detayları belli oldu! Peki, Velux Yalıkavak projesi nerede? Velux Yalıkavak projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla.

Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı! 2023'te teslim!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı. Projenin teslimleri 2023 yılında gerçekleştirilecek.

Velux Yalıkavak nerede? Velux Yalıkavak fiyat listesi 2022!

Velux Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı ve Velux Yalıkavak fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tiplerinin yer aldığı Velux Yalıkavak projesinin detayları...

Velux Yalıkavak'ta şimdi ön talep fırsatı başladı! Yeni proje!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak projesinde ön talep süreci başladı. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri yer alıyor. İşte Velux Yalıkavak detayları...

Neva Yalıkavak satışa çıktı!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar başladı. Kısa zaman içerisinde teslimlerin yapılacak proje içerisinde 7 adet villa bulunuyor.

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Adres Yalıkavak fiyatları Haberi

Adres Yalıkavak fiyatları

Denize sıfır olarak inşa edilen Adres Yalıkavak projessi, M2 Turizm İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. Projede yer alan daireler Şubat 2017 tarihinde teslim edilecek.


Adres Yalıkavak Bodrum projesinde; spor kompleksi, açık alan spor alanları, havuzlar, hobi bahçeleri, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


İçerisinde 32 adet villa ve 14 adet villa daire yer alan Bodrum Adres Yalıkavak, toplam 62 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Projede satışlar devam ediyor. 



3 farklı villa tipinin bulunduğu Adres Yalıkavak Villaları'nın tasarımı Gökhan Aksoy ve Turuncu Mimarlık'a ait. Proje,  7 bin metrekare bina alanına sahip.


43 bin metrekaresi yeşil alan için ayrılan Bodrum Adres Yalıkavak Villaları'nın bahçeleri 500 metrekare ila 1200 metrekare arasında değişan alanlara sahip. 


Telefon: +90 252 386 45 43 

Web: www.adresyalikavak.com

Merve...