19 / 04 / 2024

adsız Tarımköy Projesi

adsız Tarımköy Projesi

Adsız Belediyesi tarafından yapılan zorlu çalışmalar sonucu Akşehir 'e kazandırılan Tarımköy Projesi ile ilgili olarak Adsız Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem bir açıklama yaptı.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? Şimdi göz atın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! Binlerce kişi merak ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? 

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başladı! 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beşiktaş Karanfilköy projesi için yıkımlara başladı.

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıt alırken 70 TL kazanmanız mümkün! Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamları kısmen de olsa telafi etmek isteyen araç sahiplerine güzel haber geldi. Yıl sonuna kadar geçerli olacak kampanya sayesinde akaryakıt ve otogaz alımlarında 70 TL'ye varan bonus kazanmanız mümkün.

Köy Konutları Projesi için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, köyden büyükşehirlere göçü durduracak proje için harekete geçti. Anadolu'da iş imkânı yaratacak ve üretimi artıracak "Tarımköy" projelerini başlattı. 

Murat Kurum: Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracaklarını açıkladı. 

Giresunlu üreticilerin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl ertelendi!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Giresunlu üreticilerimizin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl süreyle ertelendi" dedi.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

Hasarın olduğu alanlarda Tarımköy uygulaması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu. Kurum, "Hasarın çok olduğu alanlarda Tarımköy uygulamaları yapacağız. Tarımköy uygulamaları tek katlı, çelik konstrüksiyondan ve yanında ahırı olacak şekilde uygulanacak" diye konuştu.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019!

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Erzincan Tarımköy kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde hayata geçirdiği Tarımköy konutlarının kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Konya'da Tarımköy projesi başlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Bozkır ilçemizin Hisarlık Mahallesi'nde 36 bin metrekare büyüklüğündeki alanda Tarımköy projemizi TOKİ Başkanlığımızca hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

adsız Tarımköy Projesi Haberi

adsız Tarımköy Projesi


Adsız Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem, “Tarımköy Projemiz 349.000 m2alanda uygulanacak olup TK 18 Tipi 170 adet konuttan oluşacaktır. Başvuru yapmak isteyenlerin 06 Ocak 2014 – 28 Şubat 2014 tarihleri arasında 6.000,00 TL. başvuru bedelini T.C. Ziraat Bankası Akşehir Cami Meydanı Şubesine yatırmaları gerekmektedir. Bölgemizde bir ilk olmanın gurur ve heyecanını yaşamaktayız. Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu Tarımköy uygulaması ile konut sahibi olan vatandaşlarımız1500 m2arsa içerisinde hem oturacak eve sahip olacaklar hem de kendi işlerinin patronları olup ister hayvancılık isterler ise sebze meyve yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlayacaklar.


6360 sayılı Büyükşehir Kanununa göre mart ayında Belediyemizin sona ermesine rağmen durmadan hizmetlerin en iyisini halkımıza kazandırmaya çalışıyoruz. Biz onlar için varız. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunun bilincindeyiz. Görev süremizin sonuna...