28 / 03 / 2024

Tarımköy Projesi 170 adet konuttan meydana gelecek!

Tarımköy Projesi 170 adet konuttan meydana gelecek!

Adsız Belediyesi tarafından yapılan zorlu çalışmalar sonucu Akşehir 'e kazandırılan Tarımköy Projesi ile ilgili olarak Adsız Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem bir açıklama yaptı.




Adsız Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem, “Tarımköy Projemiz 349.000 m2alanda uygulanacak olup TK 18 Tipi 170 adet konuttan oluşacaktır. Başvuru yapmak isteyenlerin 06 Ocak 2014 – 28 Şubat 2014 tarihleri arasında 6.000,00 TL. başvuru bedelini T.C. Ziraat Bankası Akşehir Cami Meydanı Şubesine yatırmaları gerekmektedir. Bölgemizde bir ilk olmanın gurur ve heyecanını yaşamaktayız. Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu Tarımköy uygulaması ile konut sahibi olan vatandaşlarımız1500 m2arsa içerisinde hem oturacak eve sahip olacaklar hem de kendi işlerinin patronları olup ister hayvancılık isterler ise sebze meyve yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlayacaklar.


6360 sayılı Büyükşehir Kanununa göre mart ayında Belediyemizin sona ermesine rağmen durmadan hizmetlerin en iyisini halkımıza kazandırmaya çalışıyoruz. Biz onlar için varız. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunun bilincindeyiz. Görev süremizin sonuna kadarda durmadan da hizmet etmek için çalışacağımızı da ifade etmek isterim." dedi.


 Müracaatların Adsız Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü’ne yapılacağı, peşinatların ise müracaattan sonra Ziraat Bankası’na yatırılacağı öğrenildi.


İstasyon Gazetesi


Geri Dön