27 / 04 / 2024

toki tarımköy projesi

toki tarımköy projesi

Geçtiğimiz günlerde tarımköy projesini duyuran TOKİ, Erzincan Üzümkü'de 363 konuttan oluşan tarımköy projesi inşa edecek.

TOKİ Tarımköy projesinin tüm detayları!

Türkiye'nin örnek projeleri arasında gösterilen Tarımköy Projesi kapsamında TOKİ binlerce konut üretiyor. İşte Tarımköy hakkında bilinmesi gerekenler...

TOKİ Tarımköy Projesi'yle 5 bin 747 konut inşa etti!

TOKİ arımköy Projesi kapsamında 5 bin 747 konut üretti. TOKİ Başkanı Ergün Turan, nitelikli konut atağını kırsal bölgelere kadar taşıdıklarının altını çizdi.

Tarımköy Projesi 170 adet konuttan meydana gelecek!

Adsız Belediyesi tarafından yapılan zorlu çalışmalar sonucu Akşehir 'e kazandırılan Tarımköy Projesi ile ilgili olarak Adsız Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem bir açıklama yaptı.

TOKİ Tarımköy konutlarında 3+1 93 bin TL! 240 ay 390 TL taksitle!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'ya 1,5 saat mesafedeki göl manzaralı 78 tarımköy konutunu, peşinatsız 240 ay vadeyle satışa çıkarıyor...

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

Ertelenen TOKİ İstanbul Arnavutköy Projesi’nde 826 adet konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Arnavutköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Hayata geçirdiği projelerle çok konuşulan TOKİ yeni projesi TOKİ Arnavutköy'ün ayrıntılarını tek tek açıkladı. İşte TOKİ Arnavutköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den Arnavutköy Projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Köy Konutları Projesi için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, köyden büyükşehirlere göçü durduracak proje için harekete geçti. Anadolu'da iş imkânı yaratacak ve üretimi artıracak "Tarımköy" projelerini başlattı. 

Murat Kurum: Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracaklarını açıkladı. 

Giresunlu üreticilerin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl ertelendi!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Giresunlu üreticilerimizin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl süreyle ertelendi" dedi.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Hasarın olduğu alanlarda Tarımköy uygulaması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu. Kurum, "Hasarın çok olduğu alanlarda Tarımköy uygulamaları yapacağız. Tarımköy uygulamaları tek katlı, çelik konstrüksiyondan ve yanında ahırı olacak şekilde uygulanacak" diye konuştu.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

toki tarımköy projesi Haberi

toki tarımköy projesi

Tarımköy projesine start veren T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Erzincan Üzümlü'nün Altınbaşak Beldesi'nde yeni proje inşa edecek. 


TOKİ Erzincan Üzümlü yeni konu projesinin ihalesi 6 Eylül'de yapılacak. Projede kapsamında 363 tarımköy konutu inşa edilecek. 


İhale ilanı:

Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 14:30'da...