19 / 04 / 2024

Ae Akyüz İnşaat adres 

Ae Akyüz İnşaat adres 

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkan Akyüz ve İlker Seven ortaklığında kuruldu.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Ali Akyüz tarafından kuruldu.

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Emre Eker tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Ae Akyüz İnşaat adres  Haberi

Ae Akyüz İnşaat adres 

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkan Akyüz ve İlker Seven ortaklığında kuruldu.

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...