18 / 04 / 2024

Afacan Plastik

Afacan Plastik

Kurulduğu 1980 yılından bugüne kadar doğruluk, dürüstlük, devamlılık, müşteri memnuniyeti ve sürekli iyileştirmeyi prensip edinen Afacan Plastik, Karadeniz'in en büyük showroomu Afacan Plastik AVM'yi görkemli bir törenle hizmete açtı.

Samsun Canik'te Afacan Plastik AVM törenle açıldı!

Kurulduğu 1980 yılından bugüne kadar doğruluk, dürüstlük, devamlılık, müşteri memnuniyeti ve sürekli iyileştirmeyi prensip edinen Afacan Plastik, Karadeniz'in en büyük showroomu Afacan Plastik AVM'yi görkemli bir törenle hizmete açtı.

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Cilacı ve Nikelajcılar'da kuruldu.

Alis İnşaat Temizlik Reklam Tekstil Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alis İnşaat Temizlik Reklam Tekstil Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Songül Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nazım Duran ve Gülay Kızılbağ ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 16 Eylül'de Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Vatan Caddesi'nde kuruldu.

CSU Geri Dönüşüm Metal Plastik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSU Geri Dönüşüm Metal Plastik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cuma Candan tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Dağıdır tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Alinda Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alinda Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Habip Sağlık tarafından 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de kuruldu.

Artevo Mimarlık İnşaat ve Kozmetik Cihazları Turizm Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Mimarlık İnşaat ve Kozmetik Cihazları Turizm Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Çizmecioğlu ve Mert Emsiz ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu.

Özel Merkez Öğrenci Yurdu Plastik ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Merkez Öğrenci Yurdu Plastik ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Argun Şahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos 'ta Avcılar 'da kuruldu.

Polarge Plastik Kimya Medikal Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polarge Plastik Kimya Medikal Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Orkun Ersoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Koray Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmee'de kuruldu.

Pimaş Plastik İnşaat Gebze'deki arsa satışında yetki verdiği firmayı açıkladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kocaeli İli Gebze ilçesindeki arsa satışıyla ilgili yetkilendirme hakkında bildirim yayınladı.

Ceren Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Sultangazi'de kuruldu.

Afacan Plastik Haberi

Afacan Plastik

36 yıldan bu yana sektörde faaliyet gösteren Afacan Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Karadeniz'in en büyük showroomu Afacan Plastik AVM'yi görkemli bir törenle hizmete soktu. Afacan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Abanoz, "Doğruluğu, dürüstlüğü, devamlılığı ve müşteri memnuniyetini sürekli kendini yenileyerek misyon edinen firmamız, gelecekteki günlerde de bu başarısını ihracat ile taçlandırmayı hedeflemektedir" dedi

YOĞUN KATILIM

Canik İlçesi Kuzey Yıldızı Mahallesi Ali Rıza Bey Bulvarı, Canik Migros yanında 6 bin metrekare alanda hizmet vermeye başlayan Afacan Plastik AVM'nin açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanı Turan Çakır, AK Parti...