19 / 04 / 2024

Afan Mühendislik Enerji Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Afan Mühendislik Enerji Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Afan Mühendislik Enerji Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yakup Turan tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Aydın tarafından kuruldu.

Kadim Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kadim Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Alabey tarafından kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin sermaye bedeli ile Mustafa Kerim Özdemir tarafından kuruldu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Özen tarafından kuruldu.

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Kızılkaya tarafından kuruldu.

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Afan Mühendislik Enerji Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Afan Mühendislik Enerji Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Afan Mühendislik Enerji Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile 13 Temmuz 2017 tarihinde Yakup Turan tarafından kuruldu.


Afan Mühendislik Enerji Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Sirket kat karsılıgı veya kendi kaynaklarıyla aldıgı arsalar üzerinde, konut, konut siteleri ve kompleksleri, is ve ticaret merkezleri, çarsı, turistik isletme, tatil köyü, çok amaçlı sanayi ve ticari bina veya binalarla bunların hizmet binalarını insa etmek, altyapı, plan proje ve imalatlarını yapmak, her türlü kapalı ve açık alanlarda insaat, mimari ve dekorasyon, peyzajhizmeti ve düzenlenmesini üstlenmek. 2.Her türlü mühendislik mimarlık etüd, arastırma hizmetleri ile plan ve proje çizimleri, mesleki ve saha kontrollük hizmetleri, montaj, fizibilite, bayındırlık, yüklenicilik, taseronluk hizmetlerini yerine getirir, içme ve kullanma suyu kanalizasyon sulama...