19 / 04 / 2024

afyon turizm ihalesi

afyon turizm ihalesi

Afyon Defterdarlığı Türkiye'nin, kent içindeki en büyük turizm kompleksinin inşaasının önünü bu hafta yapacağı ihalede açacak.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kastamonu'da turizm tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 22 Mayıs'ta!

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan turizm tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye ticari, konut ve turizm imarlı arsa satacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan ticari+konut+turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

İl Özel İdaresi'nden ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi'nde yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Afyon Merkez ihalesi bugün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 578 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Afyon Merkez projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

afyon turizm ihalesi Haberi

afyon turizm ihalesi

Defterdarlık toplamda 1 milyon 500 bin metrekare alanlı imarlı arsaları 10 Ağustos'ta gerçekleştireceği ihale ile istihdamı teşvik amacıyla bedelsiz irtifak hakkı verecek. Ayrıca araziyi kiralayan istihdam yarattığı için , arsanın yıllık kullanım hakkı karşılığında bedel de ödemeyecek.

İhaleyi kazanan yatırımcı firmalar projeleri, vaziyet planlarını, ölçekli krokileri ile yatırım bilgi formlarındaki bilgilere göre avan projenin uygunluğu ve uygulanabilirliği gibi konuları yatırımın türüne göre Bayındırlık, Tarım ve Sağlık Sağlık Bakanlığı'ndan onay alacak.

 

Detaylar aşağıdaki linkte.