18 / 04 / 2024

Afyon-Uşak-Manisa-İzmir

Afyon-Uşak-Manisa-İzmir

2012 yılında başlanan İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak..

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Uşak ve Afyon’daki 94 iş yerini bugün satışa sunuyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak ve Afyonkarahisar’daki 94 iş yerini bugün satışa sunuyor.

TOKİ'nin Uşak ve Afyonkarahisar'daki 94 iş yeri 2 Kasım'da satılıyor!

Emlak Yönetimi, TOKİ'nin mülkiyetinde bulunan Uşak'taki 81 dükkan ile Afyon'daki 19 dükkan olmak üzere satılık 94 iş yeri için açık artırma 2 Kasım'da yapılacak..

Ankara-İzmir YHT 2019'da tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT hattında inşaatın 2019 yılında tamamlanacağını söyledi.

Uşak'ta 2016'da 5 bin 492 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürü Mehmet Akyol yaptığı açıklamada, "Uşak'ta 5 bin 492 konutun satış sonucu el değiştirdiğini" ifade etti.

Uşak termal tesis yatırımında marka olacak!

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar, Denizli, Manisa ve Kütahya gibi termal sular açısından Türkiye’nin en zengin illerinin ortasında yer alan Uşak, komşularını geçmek için atağa kalktı. Uşak’ın şifalı suları, belediyenin tesislerinde hastalara umut oluyor

Uşak Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatında sona gelindi!

Devlet Su işleri 2. (İzmir) Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahası, Uşak il merkezinde bulunan Dokuzsele deresi üzerinde inşa edilen "Uşak Merkez Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatı" işinde sona yaklaşıldı.

Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta 58 okul ve 17 yurt kapatıldı!

Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta, OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde, 58 özel okul, 17 yurt, 76 dernek, 1 vakıf, 1 sendika temsilciliği kapatıldı.

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılıyor!

Uşak-İzmir Karayolu'nun Yenişehir Köyü Mevkisi'ndeki Taşyaran Vadisi'nin tabiat parkı olması ve turizme kazandırılması için bir süre önce Doğa Koruma ve Milli Parklar Uşak Şube Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. 57 hektarlık alanda hazırlanan Tabiat Parkı Gelişim Projesi'nin, tüm teknik ve etü

Uşak Otogar Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İzmir-Ankara Karayolu'ndaki trafiği önemli ölçüde rahatlayacak battı-çıktı projesinde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Sivas, İzmir ve Uşak'ta RES için kamulaştırma!

Sivas, İzmir ve Uşak illerinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santrallerinin yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Uşak'ta kentsel dönüşüm 2016'da tamamlanacak!

Birinci deprem bölgesinde yer alan ve bina stoğunun yüzde 65'nin sağlıksız olduğu bildirilen İzmir, kentsel dönüşümdeki durağanlığından bir türlü kurtulamıyor. Ege'nin bir başka kenti Uşak'ta ise proje bitme aşamasına geldi.

Hızlı Tren'in Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin inşaatı başlıyor!

2012 yılında başlanan İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak..

Afyon-Uşak-Manisa-İzmir Haberi

Afyon-Uşak-Manisa-İzmir

AK Parti, 7 Haziran genel seçimleri için hazırladığı seçim beyannamesini güncelledi. Beyannamede gerçekleştirileceği vurgulanan projeler arasına Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi, İzmir Bayraklı ve Yenişehir Sağlık Kampusü ve Denizli Sağlık Kampusü de girdi. Güncellenen beyannamede ayrıca, İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi ile ilgili de yeni bir müjde de verildi. Buna göre, bu hattın 2012'de başlanan 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl da Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak. Beyannamede, projenin 2015 yılı rakamlarına göre maliyeti ise, 4.2 milyar lirayı bulacağı bilgisine yer verildi. Yenilenen beyannamede Aydın Ortaklar İçme suyu projesinin yapılacağına da yer verildi.


3 saat 50 dakika

587 kilometre olan Ankara-İzmir karayolu mesafesi yaklaşık 8-9 saatte katediliyor. Ankara-İzmir arasında havayolu taşımacılığında ise ulaşım ve havaalanlarındaki işlemler ile bekleme süresi dahil toplam seyahat...