25 / 04 / 2024

afyonkarahisar valisi kim

afyonkarahisar valisi kim

Kültür ve Turizm Çalıştayında Belirlenen Projeler Vali Hakan Yusuf Güner Başkanlığında yapılan toplantıda görüşüldü. Gerçekleştirilen toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Afyonkarahisar'da Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor!

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor. Kadın Sohbet Evleri'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Antalya Lara'da Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı!

Afyonkarahisar'da 40 yıldır hizmet vermekte olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Antalya Şubesi'nin açılışı, Antalya Valisi Muammer Türker ve Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in katıldığı törenle yapıldı.

Bedestan Çarşısı'nın restorasyonu 250 günde tamamlanacak!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, restore edilen Bedesten Çarşısı'nı ziyaret etti. Müteahhit firma yetkilisi ise çatıdan başlanan çalışmaları 250 günde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Hakan Güner: Gazlıgöl-Yaylabağı termal havzasına altyapı sağlayacağız!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Gazlıgöl - Yaylabağı termal havzasına altyapı desteği sağlayacaklarını söyledi. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığında termal turizm istişare toplantısı yapıldı.

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ni gezdi!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Hakan Yusuf Güner: Depremi unutmayalım!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Vali Güner, bundan sonra iki ayda bir deprem toplantısı yapacaklarını söyledi.

İrfan Balkanlıoğlu kimdir?

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu kimdir? Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Balkanlıoğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Balkanlıoğlu...

AKÜ İslami İlimler Fakültesi eğitim binası hizmete açıldı!

AKÜ İslami İlimler Fakültesi binası ve sosyal tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da AKÜ’de her gün yeni binalar açıldığını, bunun Afyonkarahisar'ın kalkınması anlamına geldiğini söyledi...

Afyonkarahisar'da Kemerkaya Göleti ve Sulama tesisinin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da Bolvadin ilçesine bağlı Kemerkaya beldesinde Kemerkaya Göleti ve Sulaması tesisinin temelini attı. Bakan Eroğlu, proje ile her yıl çiftçinin cebine 3 milyon liranın gireceğini söyledi...

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm anlatılacak!

17 Aralık 2013 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) de katkılarının alınması amacıyla Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı organizasyonu ile ‘Kentsel Dönüşüm’ konulu seminer düzenlenecek....

Trabzon Valisi Öz: Uzungöl’ün doğal yapısını muhafaza etmeliyiz!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Uzungöl Belediyesi’nde bir toplantı düzenleyerek, Uzungöl’ü suni yapılaşmalarla boğmadan yeşilini ve doğal yapısını muhafaza ederek daha ulaşılabilir hale getirmek gerektiğini söyledi....

afyonkarahisar valisi kim Haberi

afyonkarahisar valisi kim

Kültür ve Turizm Çalıştayında Belirlenen Projelere Vali Hakan Yusuf Güner Başkanlığında yapılan toplantıda görüşüldü. 

İlimizin kültür ve turizm alanına katkıda bulunması amacıyla etkin çalışmalar yapmak, kültürel yapılar ve eserleri ile doğal güzellikleri ön plana çıkarmak için izlenecek yollar ile Türkiye'de bir ilk oluşturmak ve ülke genelinde örnek alınacak uygulamalar ortaya koymak üzere Vali Hakan Yusuf Güner başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Vali Hakan Yusuf Güner başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamları katıldı. 


"Projelerde son hazırlıklar yapılıyor" 

Çalışma sistemi ve beklentileri ile ilgili bilgiler verdikten sonra Afyonkarahisar'da artık proje kültürünün sisteminin yerleştiğini. 

Afyonkarahisar'a geldiği günden itibaren talimatları ve tavsiyeleri doğrultusunda projeler hazırlandığını ve bu kapsamda kültür ve turizm anlamında ilimizde bir Çalıştay...