25 / 04 / 2024

ağaoğlu 2. el satılık

ağaoğlu 2. el satılık

Konut ve emlak sektörü 15 Mart'tan itibaren hareketlenmeye başlayacak.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu ile Semra Ağaoğlu'nun oğulları Alican Ağaoğlu 2 yıldır birlikte olduğu Miray İskilipliile nikah masasına oturdu. Çiftin Alin isminde çocukları olacak...

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un bugünkü köşesindeki haberine göre; ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, dört yıl önce kendisini 59 yaşında yeniden baba yapan ve 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu. İşte o yazı:

Ağaoğlu'ndan 2 RES projesi için 330 milyon TL'lik yatırım!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova’daki 2 RES projesinin rüzgâr türbinleri için Alman Nordex GmbH ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı.

Ağaoğlu, Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekorunu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi. Ağaoğlu 2 bin 770 kişi ile rekorun sahibi oldu.

Ali Ağaoğlu 2 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

İNŞAAT sektöründeki markalı projeleriyle gündeme gelen ve Forbes listelerine göre Türkiye'nin en zengin 10 kişisi arasına giren Ali Ağaoğlu, iki yeni şirket daha kurdu.

Ali Ağaoğlu oğlu Ali Ege'nin 2. yaş günü için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu, 2 yaşına giren oğlu Ali Ege için Ortaköy'deki köşkünde dillere destan bir parti düzenledi. Ağaoğlu, her detayın düşünüldüğü kutlamada çocuklar gibi eğlendi.

Ağaoğlu My Towerland kampanya fiyatları!

Ağaoğlu My Towerland kampanya fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim edilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Proje "Büyük Ağaoğlu kampanyası" kapsamında yer alıyor.

Ağaoğlu İnşaat My Home Maslak ev fiyatları!

İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde inşa edilen Ağaoğlu İnşaat My Home Maslak ev fiyatları 572 bin TL'den başlayıp, 2 milyon 228 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje, 786 adet daireden oluşuyor...

Ağaoğlu İnşaat My Home Maslak kampanya!

İçerisinde yer alan dairelerin; 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 4,5+1, 4+1 dubleks olarak dizayn edildiği Ağaoğlu İnşaat My Home Maslak kampanya kapsamında firma bünyesinde 50 ay sıfır faizle vadelendirme yapılıyor...

Ağaoğlu My Home Maslak ödeme!

1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 4,5+1, 4+1 dubleks daire tiplerinden meydana gelen Ağaoğlu My Home Maslak ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde sıfır faizle 50 aya kadar vadelendirme yapılıyor..

50 ay sıfır faizli Büyük Ağaoğlu Kampanyası!

Reklam filminde Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun oynadığı Büyük Ağaoğlu Kampanyası'nın sloganı "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" olarak belirlendi. Kampanya hemen teslim 2 projede geçerli...

ağaoğlu 2. el satılık Haberi

ağaoğlu 2. el satılık

Anadolu yakasında büyük, markalı konut projelerinin ikinci eldeki adresi olan RE/MAX ABC ofisinin brokeri Selami Arpacı, "Anadolu yakasında iyi trafik şartlarında Etiler'e 16, Fenerbahçe'ye 17 dakikada ulaşılan Ümraniye bölgesi çok gelişti. RE/MAX'e bağlı 5 ABC ofisi ve 6 satış ofisim var. Emlakçılıkta bir dünya markasını ve markalı konut projelerini seçmenin avantajını gördüm. 23 yıllık emlakçı olarak, piyasanın Mart-Nisan'da hareketleneceğini düşünüyorum" dedi..

Emlakçılığa daha 16 yaşında başlayan, kendi iş yerini ilk kez 18.5 yaşında açan Selami Arpacı, "Fenerbahçe gibi seçkin bir bölgede, kendi çapında kaliteli bir emlakçıydım; ama 17 yılda büyüme şansı göremeyince, markalı bir emlakçı olarak devam etme kararı aldım. 17 yılda gelemediğim noktanın çok daha ilerisine 7 yıllık...