20 / 04 / 2024

ağaoğlu andromeda gold kampanya

ağaoğlu andromeda gold kampanya

Maslak ve Ataşehir'de inşa edilen My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği sağlanıyor. Projelerde teslimler hemen gerçekleşiyor.

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası!

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası Ağaoğlu My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olacak. Projeler hakkında detaylı bilgi haberimizde bulunuyor.

Ağaoğlu Maslak 1453'e leed gold yeşil bina sertifikası!

Ağaoğlu Maslak 1453, dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği ödülü olan LEED GOLD sertifikası aldı. 

Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017!

İstanbul Ataşehir'de yer alan Andromeda Gold projesi 398 konuttan meydana geliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017...

Ağaoğlu Andromeda Gold fiyat 2017!

Ağaoğlu Andromeda Gold fiyat listesi 1 milyon 830 bin TL'den başlıyor. Andromeda Gold Ataşehir'de beş farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park projesinde satışlar devam ediyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı.

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan kampanyada yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına 13 Şubat'ta başlanıldı. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Hemen teslim daireler!

Andromeda Gold, My Towerland ve de My Home Maslak projeleri için geçerli sayılan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor.

ağaoğlu andromeda gold kampanya Haberi

ağaoğlu andromeda gold kampanya

Ağaoğlu My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olan kampanya kapsamında Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği sağlanıyor. Projede yüzde 1 peşin ödemeler ile daire sahibi olunabiliyor. 


Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği ve yüzde 1 peşinat kampanyası hemen teslim dairelerde 13 Şubat tarihinden itibaren başlayacak ve 3 hafta süreyle geçerli olacak.


My Home Maslak projesi;

Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks  ve 4,5 oda 1 salon dubleks  olarak dizayn edilen My Home Maslak'ta 786 adet daire bulunuyor. 3 blok halinde yükselen projede yer alan konutların alanları 41 metrekareden başlıyor, 351 metrekareye kadar ulaşıyor. 


My Towerland projesi;

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa...