28 / 03 / 2024

ağaoğlu aytırımları

ağaoğlu aytırımları

Japon kredilendirme kuruluşu olan JCR Akdeniz İnşaat'a yatırım için yüksek not verdi. JCR, Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri' ni yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ali Ağaoğlu: 2018'de yenilenebilir enerji yatırımımız 1 milyar TL olacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu YKB Ali Ağaoğlu, "2018'de yenilenebilir enerji yatırımlarımızın büyüklüğü toplam 1 milyar TL olacak" dedi.

Ağaoğlu'ndan 1 milyar liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 735 milyon lira değerinde ve 125 MW kurulu güce sahip Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'nin rüzgar türbinleri için Alman Nordex Energy GmbH ile sözleşmesini imzaladı. 

Ali Ağaoğlu'ndan müteahhitlere iflas uyarısı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektör hakkında endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, sektörde yaşanan sıkışıklığa dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

ağaoğlu aytırımları Haberi

ağaoğlu aytırımları

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri'ni yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notunu BBB+ (Trk)’dan A- (Trk)’ye, Kısa Vadeli Ulusal Notunu ise A-2 (Trk)’dan A-1 (Trk)’ye yükseltirken görünümlerini “Stabil” olarak belirledi. JCR, şirketin Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para ve Yerel Para Notlarını ‘BBB-’ olarak belirlerken, Destekleme Notunu 2, ortaklardan Bağımsızlık Notunu ise AB olarak...