29 / 03 / 2024

ağaoğlu çekmeköy projesi

ağaoğlu çekmeköy projesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektör hakkında endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, sektörde yaşanan sıkışıklığa dikkat çekti.

Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı!

Lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi "Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 739 adet daireden meydana geliyor.

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin detayları belli oldu!

Ağaoğlu, Çekmeköy'deki yeni projesini Eylül ayında görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Çekmeköy'de kendi arsası üzerinde hayata geçireceği projede konut ve ticari alanlar yer alacak.

Ağaoğlu Çekmeköy'ün lansmanı 6 Ekim'e ertelendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Çekmeköy’de hayata geçireceği Ağaoğlu Çekmeköy projesinin lansman tarihi 6 Ekim Cuma gününe ertelendi.

Ağaoğlu Çekmeköy projesi 21 Eylül'de lanse edilecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni durağı İstanbul Çekmeköy oldu. Ağaoğlu Çekmeköy projesi hakkındaki tüm detaylar 21 Eylül Perşembe günü anlatılacak.

Ağaoğlu: Yabancıya 3 milyarlık konut sattık!

İşadamı Ali Ağaoğlu, 102 farklı yabancı ülke vatandaşına konut satarak ülkeye 3 milyar dolar kazandırdıklarını açıkladı.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Aranan 4+1 daire Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta!

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta satışlar devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 

Ağaoğlu Çekmeköypark Evleri fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköypark Evleri fiyatları 655 bin TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018!

36 ay sonra konut teslimleri yapılacak olan Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018..

Ağaoğlu Çekmeköy Park proje fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park proje fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Çekmeköy Park projesi Ali Ağaoğlu imzasıyla Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne 8.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları!

Toplam 739 daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde daire alanları 80 metrekare ile 266 metrekare arasında değişiyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları...

Ağaoğlu Çekmeköy Park güncel fiyat listesi!

Büyüklüğü 80 metrekare ile 266 metrekare arasında değişen daire seçenekleri sunulan Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

ağaoğlu çekmeköy projesi Haberi

ağaoğlu çekmeköy projesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,Gazete Habertürk Ekonomi Müdürü Yavuz Barlas'a sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, müteahhitler için endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, geçen yıl yaşanan bir iflas olayını hatırlatarak müteahhitler için endişelerini dile getirdi ve sektör hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İnşaat maliyetlerinin arttığını konut fiyatlarının düştüğünü sözlerinde vurgulayan Ağaoğlu'na göre konutta balon yok ancak çok yüksek fiyatlarla arsa alan müteahhitler sıkıntı yaşıyorlar.

"Hesaplar karıştı." şeklinde açıklama yapan Ağoğlu, geçtiğimiz yıl teslim etmesi gereken binlerce dairesi varken iflas ertelemeye giden Fi Yapı'yı hatırlatarak şunları dile getirdi;

"Şahsi endişem birkaç Fi Yapı hadisesinin ortaya çıkmasıdır. Ekonomik olmayan hiçbir şeyin yaşama şansı yok. Çarklar dönecekse, kimi parmak kesecek, kimi kol kesecek. Biz Çekmeköy’de ‘Arsa bizden’ diyerek, kol kestik. "

"ASIL MESELE ERİŞİM"
Ağaoğlu, asıl sorunun insanların...