27 / 04 / 2024

ağaoğlu ev bürokrasisi

ağaoğlu ev bürokrasisi

Bürokrasi konut sektörünün de en büyük sorunu haline geldi. Bir projenin gerçekleşmesi için tam 218 imza attırılması gerekiyor. Bu da maliyetleri yüzde 20 yükseltiyor. İnşaatçılar ‘İmzaları azaltın ev fiyatları anında yüzde 20 ucuzlar' diyor.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Ağaoğlu Maslak 1453'teki 82 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yer alan 82 adet bağımsız bölümün toplam değeri 637 milyon 134 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 750 milyon 976 TL olarak belirlendi. 

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park güncel fiyat listesi!

Büyüklüğü 80 metrekare ile 266 metrekare arasında değişen daire seçenekleri sunulan Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Çekmeköy Park Ağaoğlu ev fiyatları!

Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen Çekmeköy Park Ağaoğlu projesi Çekmeköy Park Ağaoğlu ev fiyatları 446 bin TL'den başlıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Hazal Mesudiyeli: Ali Ağaoğlu bana ev kiraladı!

İş adamı Ali Ağaoğlu’nun 2,5 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli açıklamalarda bulundu. Mesudiyeli, Ağaoğlu hakkında, “Bana ev kiraladı, anahtarı yüzüne fırlattım'' yorumlarında bulundu.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 ev fiyatları 790 bin TL'den başlıyor!

Ortalama 2 milyon metrekare inşaat alanında hayata geçirilen Ağaoğlu Maslak 1453 ev fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. Projede 240 aya varan vade seçenekleri bulunuyor...

ağaoğlu ev bürokrasisi Haberi

ağaoğlu ev bürokrasisi

AK Parti Hükümeti'nin mücadele için özel ilgi alanı olarak seçtiği bürokrasi birçok alanda sadeleşmeye başladı. Özellikle yabancı sermayeli kuruluşların Türkiye'de yatırım yapması, şirket kurması için gerekli olan imza sayısı neredeyse 2'ye kadar indirildi. Ancak inşaat sektörü imza bürokrasisinin zirve yaptığı bir alan haline geldi. Sektörde faaliyet gösteren dev şirketlerin patronları uzun süredir kendi aralarında dertleştikleri bürokratik eziyeti artık yüksek sesle söylemeye başladılar. Bunların başında da Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım geliyor.


BÜROKRASİ KORKUNÇ


ALİ Ağaoğlu ‘Bir inşaata onay almak için 218 imza gerekiyor. Her kurum, her bakanlık inşaatta yetkili. Taksim'e ev yapmaya kalkın Orman Bakanlığı'ndan bir ekibin gelip, araştırma yaparak...