26 / 04 / 2024

ağaoğlu kampanya sonuçları

ağaoğlu kampanya sonuçları

''Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganı ile satışa sunulan projede kampanya devam ediyor. 3 gün sonra sona erecek kampanya My Towerland projesi ve My Home Maslak projeleri için geçerli.

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası 30 Kasım'da sona eriyor!

Ağaoğlu İnşaat 'Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganı ile kampanyasına devam ediyor. 50 ay 0 faiz imkanı sağlayan Ağaoğlu İnşaat kampanyası 30 Kasım'da sona eriyor.

Büyük Ağaoğlu kampanyası!

Büyük Ağaoğlu kampanyası başladı. My Home Maslak ile My Towerland projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 50 ay vade farksız taksit ya da yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor!

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin adı "Ağaoğlu Çekmeköy Park" oldu. Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ali Ağaoğlu iddia borcunu şartlı ödeyecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

Ali Ağaoğlu'ndan 'En itibarlı firma' unvanına teşekkür!

Türkiye İtibar Akademisi’nin Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü ile düzenlediği Türkiye İtibar Endeksi’nin 2016 sonuçları belli oldu. Ağaoğlu İnşaat 'En itibarlı firma' unvanını aldı.

Ali Ağaoğlu'nun reklam yüzü olması satışları nasıl etkiliyor?

Para dergisinin bu haftaki sayısında Melis Tosyalı, Ali Ağaoğlu'nun reklamlarda oynamasının konut satışlarını nasıl etkilediğini değerlendirdi. İste o yazı...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde fiyatlar 679 bin 400 TL'den başlıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Ağaoğlu Bağcılar projesi nerede?

Ağaoğlu İnşaat, İstanbul Bağcılar'da başlayacağı projesini karma konsept olarak planlıyor. Ağaoğlu Bağcılar proje arsası nerede? İşte projenin yapılacağı alan...

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura sonuçları açıklandı. Bugün saat 10:00 'da yapılan kura çekilişinde TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda toplamda 75 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

ağaoğlu kampanya sonuçları Haberi

ağaoğlu kampanya sonuçları

My Home Maslak ile  My Towerland prolerinde geçerli olan kampanyada yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan yüzde 40'lık bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. Kalan yüzde 50'lik bedel de faizsiz ara ödeme ile vadelendiriliyor. ''Ağaoğlu 50 ay 0 faiz'' kampanyası 3 gün sonra sona erecek.



My Home Maslak; 

My Home Maslak projesinde alternatif konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve  4,5+1 şeklinde dizayn edildi.

1+0 konutlar 96 metrekareden,

1+1 konutlar 111 metrekareden, 

2+1 konutlar 116 metrekareden,

3+1 konutlar 117 metrekareden,

4,5+1 konutlar 314 metrekareden,

4+1 konutlar ise 351 metrekareden başlıyor. 

My Home Maslak'ta konutların fiyatları  572 bin TL ile 2 milyon 228 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

My Home Maslak projesinin sosyal donatıları içerisinde otopark, güvenlik, spor alanları,  yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


Tel: 444 6 777

Web:...