19 / 03 / 2024

Ağaoğlu Şirketler Grubu transferleri

Ağaoğlu Şirketler Grubu transferleri

1 Mayıs 2015'ten itibaren Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kumlu Başkanı olarak görev üstlenen Önder Halisdemir, grubun üst yönetimini güçlü isimlerle takviye ediyor.

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Mehmet Soğancı'dan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun açıklamalarına tepki!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetiminin kamu yararına açılan davalar gerekçesiyle Mimarlar Odası'nı suçlayarak "operasyon yapılmalı" açıklamalarına tepki gösterdi.

Aleksi Komorosano, Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer oldu!

2015 yılında yılın CIO’su (Chief Information Officer) seçilen Aleksi Komorosano, Nef Gayrimenkul’den Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Bilgi Sistemleri & Teknolojileri Direktörü olarak transfer oldu.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yapılanma süreci netleşti!

Ağaoğlu'nda ikinci kuşak öne çıktı Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı. Grubun yapılanma süreci netlik kazandı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başkanlığında Dubai Finans Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ağaoğlu, İFM'nin ABD ve İngiltere gibi örnekler incelenerek ve ihtiyaçlar tespit edilerek tasarlandığını bildirdi.

Ağaoğlu Grubu Uluslararası Finans Merkezi projesini tanıttı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı. Projenin fuar sırasında düzenlenen maket açılış törenine TC. Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, özel davetliler ve fuar ziyaretçileri katıldı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda transfer atağı!

1 Mayıs 2015'ten itibaren Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kumlu Başkanı olarak görev üstlenen Önder Halisdemir, grubun üst yönetimini güçlü isimlerle takviye ediyor.

JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

Ağaoğlu grubu iki ismi bünyesine kattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, deneyimli iki ismi bünyesine kattı. Murat Uluğ Mali İşler Başkanı, Mehmet Burak Kutluğ ise İş Geliştirme Başkanı oldu.

Ağaoğlu Şirketler Grubu gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Yapılan açıklamaya göre; Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. Gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar, Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katılacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 6 - 8 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde bu sene 4.sü düzenlenecek olan İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katılacak...

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti. Murad Acar'ın vefatı üzerine Ağaoğlu Şirketler Grubu bir taziye mesajı yayınladı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu transferleri Haberi

Ağaoğlu Şirketler Grubu transferleri

1 Mayıs 2015'ten itibaren Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kumlu Başkanı olarak görev üstlenen Önder Halisdemir, grubun üst yönetimini güçlü isimlerle takviye ediyor. Daha önce NEF Gayrimenkul İcra Kurulu Başkan Yardımcısı (Executive Vice President) olan Murat Uluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Mali İşler Başkanı ve İcra Kumlu Üyesi olarak göreve başladı. Ağaoğlu'nun özel sektörden transfer ettiği diğer bir güçlü isim ise Mehmet Burak Kutluğ oldu. Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Gmbu'nda İş Geliştinne Başkanı ve İcra Kumlu üyesi olarak görev yapacak. Kutluğ daha önce Akfen Holding İş Geliştirme Koordinatörüydü. Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir; "Grubun hedeflerine uygun transferlerle yönetim katını güçlendiriyoruz. Sektör lideri Ağaoğlu, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yenilikçi iş modellerine imza atacak. Genç ve dinamik bii"...