26 / 04 / 2024

Ağaoğlu Şirketler Grubu gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Yapılan açıklamaya göre; Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. Gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar, Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek.




Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. Gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar, Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, grup. Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor. Bu kapsamda iki kurum gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar, Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek. Söz konusu programa katılmak için üniversite mezunu olmak gerekiyor. Konusunda uzman kişiler tarafından verilecek eğitimlerde Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun satış uzmanları ile satış müdürleri de bügi ve tecrübelerini paylaşacak. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı, grup olarak sektör liderliklerine yakışır projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini bildirdi. 


Ankara Son Söz


Geri Dön