26 / 04 / 2024

Ağaoğlu tatil kampanyası detayları

Ağaoğlu tatil kampanyası detayları

Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor. Kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ali Ağaoğlu’ndan, Ordu-Yason Burnu kampanyasına imza!

İş adamı Ali Ağaoğlu’ndan kendi aleyhine başlatılan “Ordu-Yason Burnu’nu Ağaoğlu’na yedirmeyiz” imza kampanyasına tam destek verdi.

Ağaoğlu, Maslak 1453 özel fon kampanyasında dijitali tercih etti!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Ağaoğlu, Maslak 1453 projesindeki özel stok konutlarının pazarlamasında, sosyal medyayı ve dijital kanalları tercih etti.

Ali Ağaoğlu Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tatil için gittiği Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ağaoğlu My Towerland Nisan kampanyası 2017!

Ağaoğlu My Towerland Nisan kampanyası başlıyor. Ağaoğlu My Towerland projesinde 2+1 fiyatları 918 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu Maslak 1453 ödeme kampanyası 2017!

Toplam 4 bin 203 daire ve 1.055 ticari birimden meydana gelen Ağaoğlu Maslak 1453 projesi de Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı...

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası!

4 bin 203 konut ve 1.055 ticari üniteden oluşan Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası...

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinatla, hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Maslak 1453'te teslimler başladı...

Ağaoğlu Maslak 1453 Ağustos ödeme kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yaşam başladı. Ağustos ayı boyunca Maslak 1453 projesinde 0,70 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu da dahil oldu. Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

Ağaoğlu tatil kampanyası detayları Haberi

Ağaoğlu tatil kampanyası detayları


Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor.


Ağaoğlu İnşaat'ın Avrupa ve Anadolu yakasındaki tüm projelerinde geçerli olan kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.


Ağaoğlu tatil kampanyası detayları

-11 Haziran ile 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli kampanyada Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediliyor.

-Kampanyaya konut ve ofis satın alacaklar ya da almış olanlar dahil olabiliyor.

-Kampanya Avrupa ve Anadolu Yakasındaki tüm projelerde geçerli.


Ödeme tablosu:

Kampanya kapsamında, yüzde 5 peşinat veriliyor. 0.90 faiz oranı ile konut kredisi kullanılıyor.  2017 yılından itibaren ise 0.97 faiz oranı ile kredili ödeme yapılıyor.


Web adresi: http://www.agaoglu.com.tr/

Telefon: 444 6 777

Ceren...