24 / 04 / 2024

ağaoğlu veliefendi fotoğrafları

ağaoğlu veliefendi fotoğrafları

Merakla beklenen Ağaoğlu'nun Veliefendi Bakırköy projesinin hiç bir yerde olmayan fotoğraflarını ilk kez Türkiye'nin bir numaralı emlak ve konut sitesi wwww.emlakkulisi.com yayınlıyor...

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisinden ayrılık iddiasına yanıt!

Ağaoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ın ayrıldığı iddiaları gündeme gelmiş. Gülpınar, iddialara fotoğrafla cevap verdi.

Ertuğrul Özkök'ten Ağaoğlu'na tablo telefonu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ertuğrul Özkök bugün köşesinde sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf üzerine Ali Ağaoğlu'nu aradığını yazdı. İşte o yazı..

Ali Ağaoğlu sevgilisiyle pilatese başladı!

Bir süredir 23 yaşındaki balerin duygu Su gürpınar ile birlikte olan Ağaoğlu'nun pilates fotoğraflarını sevgilisi sosyal medyada paylaştı.

Ali Ağaoğlu bayramı Duygu Su Gülperi ile geçirdi!

Kurban Bayramı tatili için Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde satın aldığı Çiftlik Adası’na gelen işadamı Ali Ağaoğlu, birlikte olduğu Duygu Su Gülperi ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Ali Ağaoğlu, Ali Ege'nin doğum gününü kutladı!

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre’den olan oğlu Ali Ege’nin doğum günü kutladı. Ağaoğlu doğum günü için ortaköy'de mekan kapattı. Petek Ertüre ise sosyal medyadan fotoğrafları paylaştı.

Ali Ağaoğlu ve Hazal Mesudiyeli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor!

Ali Ağaoğlu ve Hazal Mesudiyeli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor. Ağaoğlu’yla fotoğraflarını sosyal medyadaki hesaplarında paylaşan Mesudiyeli, kuşlara simit attıkları sırada çekilen fotoğrafı kalp işaretiyle paylaştı.

Ali Ağaoğlu: Arsa fiyatları düşmediği için, emlak fiyatları da düşmez!

Ağaoğlu, 'Sokağa çıkayım benimle fotoğraf çektirmek isteyenlerden 50 dolar para alayım, zengin olurdum. Arsa fiyatları düşmediği için, emlak fiyatları da düşmez' dedi.İşte Ağaoğlu'nun o röportajı:

Ağaoğlu 46 Bakırköy ödeme planı!

Ağaoğlu 46 Bakırköy ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Bakırköy Veliefendi'de yükselen Bakırköy 46 projesi, Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Ali Ağaoğlu'nun Fenerbahçe formalı fotoğrafı sosyal medyaya olay yarattı!

Sık sık Trabzonsporlu olduğunu vurgulayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun arkasında Ali yazan Fenerbahçe formasıyla poz vermesi sosyal medyada bomba etkisi yarattı...

Ağaoğlu Maslak 1453 örnek daire!

Ağaoğlu Maslak 1453 örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Projede e stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Ali Ağaoğlu tekne keyfi yaptı!

Ağaoğlu Holding patronu Ali Ağaoğlu teknesinde keyif yaparken hayat arkadaşı Petek Ertüre'ye poz verdi. Petek Ertüre Mayıs ayında dünyaya gelen oğluyla fotoğrafını instagram sayfasında paylaştı...

Ali Ağaoğlu Şamdan dergisi için 1 günlüğüne işçi oldu!

Şamdan dergisi, '9. yıl özel koleksiyon sayısı' için; Ahu Aysal, Ali Ağaoğlu, Ayşe Kucuroğlu, Kerem Görsev ve Yalçın Ayaydın'ı fotoğrafladı. Ortaya çıkan bu birbirinden renkli kareler; büyük beğeni kazandı.

Ağaoğlu Veliefendi satılık daire!

Ağaoğlu Veliefendi satılık daireler kapsamında yer alan 98 metrekare ile 159 metrekare alana sahip olan 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 916 bin 070 TL'den başlıyor

ağaoğlu veliefendi fotoğrafları Haberi

ağaoğlu veliefendi fotoğrafları


Bakırköy Kartaltepe Mahallesi eski boya ve mensucat fabrikalarının olduğu arsada hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Veliefendi projesi 8 bloktan meydana geliyor. 5 konut bloğunun yer aldığı Ağaoğlu Veliefendi projesinde bloklardan üçü az katlı olarak inşa ediliyor.


1.200 konuttan oluşan Ağaoğlu Veliefendi projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin TL'nin üzerinde olacak. Metrekare satış fiyatına KDV bedeli dahil. Ağaoğlu Veliefendi projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.



İşte Ağaoğlu'nun Veliefendi projesi!









*Emlakkulisi.com özel...