24 / 04 / 2024

Ağaoğlu Bakırköy 46 projesi silüeti bozmayacak!

Ağaoğlu Bakırköy 46 projesi silüeti bozmayacak!

Veliefendi Hipodromu'nun karşısında yer alan eski fabrikalar bölgesinde yükselecek 70 metrelik Ağaoğlu projesi Bakırköy 46, silûeti bozmayacak...



Ağaoğlu İnşaat, geçtiğimiz hafta satışına başladığı ve 100 milyon TL'lik ön satış gerçekleştirdiği "Bakırköy 46" projesini bir basın toplantısı ile tanıttı. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında 45 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde yükselen projenin yüzde 8'i yeşil alandan oluşurken, projenin tam ortasında 3.300 m2'lik bir gölet ve kumsal bulunuyor. 


Yeni bir kentsel dönüşüm projesi niteliğindeki Bakırköy 46'da ortalama metrekare fiyatları 9.500 lira civarında. 

Beş bloktan oluşacak Şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Bakırköy 46 projesinde, yükseklikleri 22 kattan oluşacak beş blokta; 1.215 adet konut ve üç blokta 12 adet villa olmak üzere toplamda 1.227 adet konut bulunuyor. Proje ile ilgili bilgi veren Ali Ağaoğlu, "Bakırköy 46 projesini 1950'lerde yapılmış ancak bugün terk edilmiş fabrika binalarının yerine yapıyoruz. Bakırköy'e çok büyük artı değer katacak ve kentsel dönüşüm adına da güzel bir örneği hayata geçirceğiz" dedi. Çevre dostu binalar Toplantıda söz alan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı ise çevre dostu binalar geliştirdiklerini ve tüm projelerinde sosyal amaçları da gözettiklerini belirtti. 


Hasan Rahvalı; "Nüfusumuz yaşlanıyor, anne ve babalarımızdan uzak yaşamak yerine onlara yakın olmak istiyoruz. Bu nedenle projedeki 1+0 daireleri onlara ayırdık ve sadece projeden başka daire satın almış olan müşterilerimize satacağız. Ebeveynlere bu dairelerde beş yıldızlı otel standartlarını sunacağız" dedi. 


Merkezi bir lokasyonda yer alan Bakırköy 46, çevresinde yer alan alışveriş merkezleri, önemli ulaşım aksları, sosyal ve sportif faaliyet alanlarına yakınlığı ile farklılaşıyor. Villa ve rezidanslardan oluşan projedeki konutlarda geniş metrekareli teraslar yer alıyor. Projenin tam ortasında bulunan 3.300 m2'lik dev göletin etrafını kaplayan kumsalı ile Bakırköy 46 şehrin merkezinde plaj keyfi sunuyor. Proje bulunduğu lokasyon itibariyle de ulaşım açısından son derece zengin olanaklar sunuyor.

 

28 bin m2 rekreasyon alanı Atatürk Havaalanı, E-5, feribot ve deniz otobüsüne çok yakın mesafede olan proje, sahile de çok yakın olması sebebiyle deniz manzarasına sahip. Projenin 28.156 m2 gibi önemli bir bölümü rekreasyon alanı olarak değerlendiriliyor. 


Yıldıray Gökkaya/Taraf Gazetesi


Geri Dön