20 / 04 / 2024

ağaoğlu veliefendi son durum

ağaoğlu veliefendi son durum

Merakla beklenen Ağaoğlu'nun Veliefendi Bakırköy projesinin hiç bir yerde olmayan fotoğraflarını ilk kez Türkiye'nin bir numaralı emlak ve konut sitesi wwww.emlakkulisi.com yayınlıyor...

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Ağaoğlu Umutlu HES projesi son aşamada!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Amasya Taşova'da inşa ettiği Umutlu Hidroelektrik Santrali'nde son aşamaya gelindi. Devlet Su İşleri (DSİ) Kanal Kabul işlemi önceki gün gerçekleştirilen Umutlu HES, üretime geçmek için gün sayıyor.

Ağaoğlu'nda vadesiz yüzde 50 ay kampanyasında son gün 30 Kasım!

Ağaoğlu inşaat tarafından hayata geçirilen My Towerland ve My Home Maslak projelerinde uyguladığı vadesiz yüzde 50 ay kampanyasında son gün 30 Kasım olarak belirlendi. My Towerland ve My Home Maslak proje detaları haberimizde yer alıyor.

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası için son 3 gün!

Devam eden Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası için son 3 gün. Kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan bedel 50 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Ağaoğlu Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi için son başvuru tarihi 3 Aralık!

İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Ağaoğlu Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi için son başvuru tarihi 3 Aralık olarak belirlendi

Ağaoğlu-Nişantaşı Üniversitesi Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi son başvuru tarihi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile başlayacak olan ‘gayrimenkul uzmanlığı’ sertifika programına başvuru için son tarih 3 Aralık Çarşamba... Programda yer almak isteyenler 3 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası için son gün 30 Kasım!

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası için son gün 30 Kasım. Kampanya kapsamında satışa devam eden My Home Maslak fiyatları 572 bin TL'den, My Towerland fiyatları 697 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Muğla Mega Turizm Projesi'nde son durum!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile Net Şirketler Grubu, Bodrum-Milas Gayrimenkul ve Turizm Geliştirme Projesi'nde hâsılat paylaşım modeli ile ortak oldu. İşte Ağaoğlu ve Net Turizm'in Muğla Mega Turizm Projesi son durum...

Ağaoğlu 46 Bakırköy ödeme planı!

Ağaoğlu 46 Bakırköy ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Bakırköy Veliefendi'de yükselen Bakırköy 46 projesi, Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Ali Ağaoğlu MyHome Küçük Maslak projesi için kamera karşısına geçti!

Daha önce rol aldığı reklam filmleriyle büyük ses getiren Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, MyHome Küçük Maslak projesi için yeniden kamera karşısına geçti. Ağaoğlu'nun son reklam filminde İngilizce konuşması dikkat çekti...

Ali Ağaoğlu sevgilisi Petek Ertüre'ye 600 bin liralık yüzük hediye etti!

Çevresine pahalı hediyeler vermekten çekinmeyen işadamı Ali Ağaoğlu son olarak Haziran ayında bir çocuk sahibi olduğu sevgilisi Petek Ertüre'ye 600 bin liralık yüzük hediye etti.

Ali Ağaoğlu'nun en büyük keyfi Ali Ege'yle vakit geçirmek!

Ali Ağaoğlu'nun son zamanlarda en büyük keyfi Petek Ertüre'den dünyaya gelen oğlu Ali Ege'yle bolca vakit geçirmek. Ağaoğlu'nun ilgisinden hayli hoşlanan Petek Ertüre'nin büyük korkusu Ali Ege'ye nazar değmesi.

ağaoğlu veliefendi son durum Haberi

ağaoğlu veliefendi son durum


Bakırköy Kartaltepe Mahallesi eski boya ve mensucat fabrikalarının olduğu arsada hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Veliefendi projesi 8 bloktan meydana geliyor. 5 konut bloğunun yer aldığı Ağaoğlu Veliefendi projesinde bloklardan üçü az katlı olarak inşa ediliyor.


1.200 konuttan oluşan Ağaoğlu Veliefendi projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin TL'nin üzerinde olacak. Metrekare satış fiyatına KDV bedeli dahil. Ağaoğlu Veliefendi projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.



İşte Ağaoğlu'nun Veliefendi projesi!









*Emlakkulisi.com özel...