29 / 03 / 2024

ağrı kentsel dönüşüm

ağrı kentsel dönüşüm

Ağrı'daki yatırımlarla ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar sosyal konuttan kentsel dönüşüme, millet bahçelerinden altyapı ve üstyapı çalışmalarına kadar 19 yılda 20 milyar lirayı aşkın eseri Ağrılı kardeşlerimize armağan ettik" dedi.

Ağrı'ya kentsel dönüşümle 665 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Ağrı için öncelik arz eden Fırat Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm işi var. Yaklaşık 502 hak sahibimiz var. Toplu Konut İdaresi tarafından proje etütleri yapıldı. Yaklaşık 665 konut inşası öngörüyoruz" diye konuştu.

Ağrı 100. Yıl Mahallesi riskli bulundu!

25/07/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Ağrı'nın Merkezi ilçesi sınırlarında yer alan 100. Yıl Mahallesi'nin yeniden dönüştürülmesine karar verildi. İşte Ağrı kentsel dönüşüm sınırları...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracağını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Yeni kentsel dönüşüm yasası gündemden düşmüyor: Her yer riskli ve rezerv alan ilan edilebilir! 

Gazeteci Bahadır Özgür, kentsel dönüşüm yasası olarak da bilinen 6306 Sayılı Kanun’da yapılan değişiklikler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu, halka detayların anlatılması gerektiğini söyledi. 

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Artık önümüzde kimse duramaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine değindi. Özhaseki açıklamasında "Önümüzde kimse duramaz çok hızlı bir biçimde bu kentsel dönüşüme gireceğiz" dedi.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Bakan Özhaseki açıkladı: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da hızlı bir kentsel dönüşümü hedefleyen yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Özhaseki, bu projenin İstanbul'u daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi amaçladığını belirtti.

Kentsel dönüşüm yasanın detayları ortaya çıktı: İstanbullu konutuna, düşük ve uzun vadeli taksitlerle erişebilecek!

Marmara Bölgesinde beklenen olası depremden dolayı kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Ekimde Meclis'in açılmasıyla birlikte, İstanbul’a özel kentsel dönüşüm yasa teklifi masaya yatırılacak. İşte detaylar...

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

ağrı kentsel dönüşüm Haberi

ağrı kentsel dönüşüm

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ağrı Hayvancılık Bölgesi Ahırlar Projesi'nin temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, her zaman laf değil iş ürettiklerini kaydeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, "Hiçbir zaman entrikaların içinde yer almadık. 19 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, onun ortaya koyduğu vizyon çerçevesinde hep milletle beraber olduk. Bizi aradığınızda, biz enkaz alanlarında vatandaşlarımızın yanındaydık. Bizi aradığınızda, Ağrı'nın ve Van'ın yollarındaydık. Hep 'vatandaşımız için Türkiye'miz ve evlatlarımızın geleceği için ne yapabiliriz' derdinde olduk." şeklinde konuştu.

- "Ağrı'ya 19 yılda 20 milyar lirayı aşkın yüzlerce eser kazandırdık"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm kentlerin kalkınmasını sağlayacak çevre dostu projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum,...