25 / 04 / 2024

ağrida satilik arsa

ağrida satilik arsa

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ağrı Fatih Mahallesi Boncuklu mevkiindeki 4 bin 400 metrekarelik arsayı satmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı. Arsanın tahmini fiyatı olarak 145 bin 200 TL...

3 ildeki 8 adet arsa ve arazi satılıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkuller...

Batman, Balıkesir ve Bursa illerinde yer alan toplam 8 adet arsa ile arazi satışa sunuluyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Çanakkale Ezine'yi satışa çıkardı. Nef Arsa Çanakkale Ezine'den yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olmak mümkün.

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

İzmir'in göbeğinde belediyeden satılık arsa!

İzmir Buca Belediyesi Zafer Mahallesi'ndeki 6 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale usulü ile satışa çıkardı. Peki, arsa satış ihalesi ne zaman nerede yapılacak? İşte detaylar...

Uskumruköy'de 3 bin metrekarelik arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

İstanbul Sarıyer Belediyesi, Uskumruköy'de yer alan 2 bin 942 metrekarelik arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle KDV'den muaf arsa!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 8 taksitle satışa çıkarılan arsa KDV'den de muaf.

Yalova Belediyesi'nden satılık imarlı arsa! 

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 508 metrekare alana sahip.

Kırklareli'de satılık arsa fırsatı!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Pınarhisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 11 bin 235 metrekare olarak belirtildi.

O ildeki 8 adet arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklara Kasım fırsatı! 

Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 8 adet arsa 15 Kasım'da satışa sunuluyor. Peki Afyonkarahisar Merkez'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye bu ilçede arsa satacak! İhalesi 30 Kasım'da!

Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 3 bin 787 metrekare alana sahip.

Mut Belediyesi Mersin'de arsa satacak! İhalesi 13 Kasım'da!

Mersin İli Mut Belediye Başkanlığı, Mersin Mut'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 1.600 metrekare alana sahip.

ağrida satilik arsa Haberi

ağrida satilik arsa

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ağrı Fatih Mahallesi Boncuklu mevkiindeki 4 bin 400 metrekarelik arsayı satmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı. Erzurum Vakıflar 'ı satış için harekete geçiren arsa için tahmini fiyat olarak 145 bin 200 TL istenirken geçici teminat olarak 4 bin 356 TL talep edildi. Taşınmazın 397 metrekarelik kısmında Ağrı S.Y.D.V 'a ait yurt binası bulunduğu bilgisi aktarılırken ihalenin 27 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı.


Hüseyin...