23 / 04 / 2024

A.H.K. Gayrimenkul izmir projesi

A.H.K. Gayrimenkul izmir projesi

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı, Adana ve Bursa'daki arsa yatırımlarının ardından yeni projesini İzmir'de hayata geçirecek.

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddialarına hükümetten flaş açıklama geldi!

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, hükümetten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yaptığı açıklamada bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Hükümetten emekliye ek zam için flaş açıklama: Kanun teklifi geliyor! Resmen tarih verildi! 

Emekli maaşı zammının açıklanmasının ardından, milyonlarca emekliden ek zam talebi geldi. Hükümet de konuya ilişkin yapılan çalışmaları açıkladı. İşte merak edilenler...

Hükümetten emeklilere çok önemli zam açıklaması! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri acil bakın!

Hükümetten emeklilere çok önemli zam açıklaması geldi. SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri acilen bu son dakika detaylarına bakın...

Hükümet açıkladı: Emekli ve memur zam oranları yine yükseldi! OVP ile zam yüzde 50'ye dayandı! Şimdi maaşlara bakın

Emekli ve memur Ocak 2024 zammı kapsamında yeni bir ipucu daha geldi. Hükümetin OVP açıklamasının ardından emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranları yine yükseldi. İşte kalem kalem yeni maaşlar...

Memur ve emekli memur zammında kritik viraj: Hükümet teklifini açıklayabilir

Yaklaşık 4 milyon memur ile 2,5 milyon memur emeklisini kapsayan 7'nci Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Hükümetin yarın kamunun zam teklifini açıklaması bekleniyor.

Staj sigortasında flaş bir gelişme yaşandı! Hükümet kanadından peş peşe açıklama yapıldı! EYT’liler hemen baksın!

EYT düzenlemesinin ardından staj ve çıraklık sigortası olan vatandaşların kapsam dışında kalmasından sonra yeni düzenleme yapılıp yapılmayacağı emekli olmak isteyenler tarafından merak ediliyordu. Konu ile ilgili gelişmeler yakından izlenirken, hükümet kanadından ardı ardına flaş açıklamalar geldi.

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Hükümet kesenin ağzını açtı! 500 bin öğrenci hem para kazanacak hem meslek sahibi olacak!

AKP hükümeti 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi emekli ve çalışanlardan sonra gençlere yönelik önemli bir destek programını açıkladı. Ayrıca 500 bin genci meslek sahibi yapmayı hedefleyen program kapsamında yapılan ödemelere de yüzde 33 zam yapıldı.

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Mohammad Souleman tarafından kuruldu. 

Deprem bölgesindeki müteahhitlerden hükümete çağrı!

Deprem bölgesinde yeni yapılacak konutlarla ilgili hükümet ilk adımları atarken, müteahhitlerden de önemli bir çağrı geldi. Kamu müteahhitleri, konutların bir senede bitirilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

Vatandaş için ısınmak artık lüks oldu! Hükümete doğal gaz faturası için çağrı geldi!

Avrupa’da doğal gaz fiyatları bir yıl içinde yüzde 85’e yakın oranda düşerken, Türkiye’de ise konutlarda yüzde 164, sanayide de yüzde 273 arttı. Bu duruma tepki gösteren CHP, hükümete çağrı yaparak, ısınmanın artık bir lüks haline geldiğini savundu ve bu nedenle doğal gaz fiyatlarının indirilmesini

Hükümete çok önemli çağrı! Eğer kabul görürse, sıfır araç almak kolaylaşacak!

Türkiye’deki yüksek enflasyon ve otomotiv sektöründe yaşanan arz sıkıntısı nedeniyle birçok vatandaş etkileniyor. Ancak hükümete yapılan bir çağrı eğer kabul görürse, vatandaşın otomobil alması kolaylaşacak. Nasıl mı? İşte detaylar…

A.H.K. Gayrimenkul izmir projesi Haberi

A.H.K. Gayrimenkul izmir projesi

Genel Müdür Ali Hakan Karahalil, büyük talep görmesini bekledikleri İzmir Arsa Yatırım Projesi için ön talep sistemiyle satış yapacaklarını ancak şu anada kadar ilk etaptaki tüm arsaların satıldığını bildirdi.


Daha önce gerçekleştirdikleri projelerin yatırımcılara sağladığı yüksek kazanç nedeniyle İzmir projesine yoğun bir talep oluşacağını belirten Karahalil, 1.5 yıl önce başlayan Bursa Gürsu projesine ilk katılan müşterilerinin yüzde 55-60 arasında kar elde ettiğini söyledi. Halen talebin sürdüğü projede satışta arsa kalmadığım dile getiren Ali Hakan Karahalil, bölgede artan talebi karşılayabilmek için yeni arsa bulmakta güçlük çektiklerini aktardı. 


Bursa projesindeki başarının temelinde Adana'da daha önce gerçekleştirdikleri projenin büyük katkısı olduğunu anlatan Karahalil, 1 yıl içinde 500 dönüm yer sattıkları bilgisini verdi. Projelerinde herhangi bir sorun çıkması veya yatırımcının kar elde etmediğini düşünmesi halinde...