28 / 03 / 2024

A.H.K. Gayrimenkul'ün İzmir projesindeki arsalar satıldı!

A.H.K. Gayrimenkul'ün İzmir projesindeki arsalar satıldı!

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı, Adana ve Bursa'daki arsa yatırımlarının ardından yeni projesini İzmir'de hayata geçirecek.



Genel Müdür Ali Hakan Karahalil, büyük talep görmesini bekledikleri  İzmir  Arsa Yatırım Projesi için ön talep sistemiyle satış yapacaklarını ancak şu anada kadar ilk etaptaki tüm arsaların satıldığını bildirdi.


Daha önce gerçekleştirdikleri projelerin yatırımcılara sağladığı yüksek kazanç nedeniyle İzmir projesine yoğun bir talep oluşacağını belirten Karahalil, 1.5 yıl önce başlayan Bursa Gürsu projesine ilk katılan müşterilerinin yüzde 55-60 arasında kar elde ettiğini söyledi. Halen talebin sürdüğü projede satışta arsa kalmadığım dile getiren Ali Hakan Karahalil, bölgede artan talebi karşılayabilmek için yeni arsa bulmakta güçlük çektiklerini aktardı. 


Bursa projesindeki başarının temelinde Adana'da daha önce gerçekleştirdikleri projenin büyük katkısı olduğunu anlatan Karahalil, 1 yıl içinde 500 dönüm yer sattıkları bilgisini verdi. Projelerinde herhangi bir sorun çıkması veya yatırımcının kar elde etmediğini düşünmesi halinde yatırımın bedelini geri ödeyerek arsayı iade aldıklarım anlatan Ali Hakan Karahalil, üçüncü proje yeri olarak seçtikleri İzmir'de büyük beklenti olduğunu bildirdi. İzmir'de daha projenin yerini açıklamadan, proje büyüklüğünün yarısı kadar sipariş aldıklarını söyleyen Karahalil, gelen taleplerin tamamını karşılayamayabileceklerini anlattı. Hasan Ali Karahalil, gayrimenkul yatırımlarında büyük şehirlerden ziyade, karlılığın farklı illerde daha yüksek olabileceği uyarısında bulundu. 


Dünya


Geri Dön