29 / 03 / 2024

Ali Hakan Karahalil

Ali Hakan Karahalil

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, 1,5 yıl içinde Torbalı mevkiilerinden 750 dönüme yakın arsa satın aldıkları söyledi.

A.H.K. Gayrimenkul'ün İzmir projesindeki arsalar satıldı!

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı, Adana ve Bursa'daki arsa yatırımlarının ardından yeni projesini İzmir'de hayata geçirecek.

Bursa Gürsu'ya 17 bin konut ve iki üniversite yapılacak!

AHK Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil birçok yatırımcının yeni imar planı bölgesi olan Gürsu Dışkaya'da önemli ölçüde alımlar yaptığını belirtti.

AHK Gayrimenkul Bursa'ya 17 bin konut yapacak!

AHK Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgesinde yeni imar etaplarının 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını beklediklerini vurguladı.

Ali Hakan Karahalil: Tarım arazileri olumsuz etkiledi!

A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, konu ile ilgili tarım arazilerinin parçalı halde saklamamasından olumsuz etkilendiklerini dile getirdi.

İnşaat maliyetleri katlandı, konut fiyatları yükselir mi? TCMB eski başekonomisti 'Tekrar değerlendirin' dedi! 

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği yatırımcılar ve ev alacaklar tarafından merak ediliyor. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul'da konut fiyat artışı durdu! TCMB eski başekonomistinden flaş tahmin! 

Ocak 2024'te kredili satış yıllık yüzde 63.5 düşüşle 5 bin 915 oldu. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından İstanbul'da konut fiyat artışının durduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kira bedellerindeki hızlı yükselişin sorumlusu tuhaf para politikası mı? Vatandaşlar ne diyor? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında kira zammı tartışmaları sürerken, kira bedellerindeki artışlar ile ilgili yorumlar da gelmeye devam ediyor. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, kiralardaki hızlı artış ile ilgili X sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

KKM'de çok önemli uyarı: Kur korumalı mevduat saatli bombaya dönüştü, her an patlayabilir!

Merkez Bankası eski baş ekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, kur korumalı mevduatın (KKM) saadet zincirine dönüştüğünü belirterek, “Sistem patlamaması için sürekli taviz verilmesi gereken bombaya dönüştü. Temmuz sonrası sıkıntı olacak” uyarısını yaptı.

Denizolgun3 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun3 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 831 bin 780 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan Gökman tarafından kuruldu.

Denizolgun1 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun1 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon 786 bin 712 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan gökman ortaklığında kuruldu.

Denizolgun2 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun2 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 343 bin 360 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan gökman ortaklığında kuruldu.

Denizolgun Emlak İnşaat Turizm ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun Emlak İnşaat Turizm ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 298 bin 293,13 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun Akpınar ve Ali Hakan Gökman ortaklığıyla kuruldu.

Hakan Özyol, Halk GYO'dan ayrıldı!

Hakan Özyol, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan ayıldı. Hakan Özyol'un yerine Ali Cebeci geldi..

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nin yüzde 26'sı tamamlandı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu,  İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve iş adamı Celal Sönmez ile yapımı devam eden Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu, hastaneyle ilgili bilgi aldı.

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı çıktı!

AHK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Karahalil’in, yaşamını ve başarı notlarını kaleme aldığı “Garip Emlakçı Ne Yapar?” adlı kitabı çıktı

AHK Gayrimenkul'den kazanç garantili yatırım sistemi!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, uyguladıkları “Kazanç Garantili Sistemi” bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi...

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hakan Cin tarafından kuruldu. 

Ali Hakan Karahalil Haberi

Ali Hakan Karahalil

İzmir Torbalı nüfus yoğunluğu, ulaşım olanakları ve sanayi bölgelerine olan yakınlığıyla yatırım için avantajlı bölgelerden. A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Ankaralı bir şirket olarak yatırım için Torbalı'yı tercih ettiklerini söyledi. Karahalil, Torbalı Ayrancılar bölgesinde büyük arsa yatırımları yaptıklarını ve son 1,5 yıl içinde bölgede 750 dönüme yakın arsa satın aldıklarını ifade etti. 


A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı olarak son 6 yıl içinde gelişen il ve bölgelerde belirli tespit ve araştırmalarda bulunarak arsa yatırım projeleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Karahalil, bunun en son örneğinin Ekim 2015'de yapımına başladıkları İzmir Torbalı arsa yatırım projeleri olduğunu belirtti.


Karahalil, son 1,5 yıl içinde mevcut mevkiilerde 750 dönüme yakın arsa satın aldıkları söyledi ve "Aldığımız arsaların tamamı imarsızdır, ancak orta vadede...