28 / 03 / 2024

AHK Gayrimenkul Bursa'ya 17 bin konut yapacak!

AHK Gayrimenkul Bursa'ya 17 bin konut yapacak!

AHK Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgesinde yeni imar etaplarının 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını beklediklerini vurguladı.



AHK Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgesinde yeni imar etaplarının 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını beklediklerini vurguladı. 


Ayrıca zemin anlamında Gürsu Dışkaya bölgesinin çok sağlam bir yapıya sahip olduğunu belirten Ali Hakan Karahalil, bugün ortalama metrekaresi (yerine göre) 30 - 45 TL aralığında bulunan arazilerin metrekare fiyatlarının 2017 yılında 100-125 TL'ye kadar çıkmasını umduklarını söyledi. 

Yatırımcının yeni gözdesi Gürsu Sadece yurt içinden değil yurt dışından da birçok yatırımcının yeni imar planı bölgesi olan Gürsu Dışkaya'da önemli ölçüde alımlar yaptığını belirten AHK Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil yatırımcıların acele etmesinin faydalı olacağını belirtti. 


Deneyimli yatırımcı; Bursa Gürsu için yatırım vaktinin geldiğini söyledi ve bölgenin gün geçtikçe değerlendiğinin altını çizdi. Son 1 yıl içerisinde bile henüz yeni hiçbir resmi imar çalışması olmamasına rağmen Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgelerinin %40 civarında değer kazandığını belirtti. 

Dışkaya ve Ericek bölgeleri değerleniyor Müteahhitler tarafından 5.000 konutun inşaa edileceği bölgede 12.000 konutun  TOKİ  tarafından yapılacağını belirten AHK Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Türkiye'nin büyük inşaat firmalarından bazılarının bu yörede kapsamlı inşaat projeleri gerçekleştireceğini belirtti. 


Büyük kazançlar elde etmek mümkün Arsa üzerine yatırım yaparak orta ve uzun vadede büyük kazançlar elde etmenin hayal olmadığını söyleyen AHK Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, gayrimenkulde son dönemin parlayan yıldızlardan birinin Bursa olduğunun altını çizdi ve sözlerine şöyle devam etti: "Kentte gelişen sanayi girişimleri, tarihsel doku ve turizm potansiyeli gayrimenkul sektörünü daima canlı tutuyor.  Ankara  başta olmak üzere istanbul ve yurt dışından birçok büyük yatırımcı ile Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgelerinden imarsız arsa (tarla) yatırımı, alımı yapmak üzere Bursa'ya geldik ve yaklaşık 1 yıl içerisinde bu bölgeden 500 dönüm civarında imarsız araziyi yatırımcılarımıza aldık. Bu araziler, Gürsu Dışkaya'daki mevcut imarlı arsaların civarındaki imarsız parsellerdir ve kentin doğu kısmında yatırım yapmak şu anda çok daha akıllıca." AHK Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgelerinde yeni imar çalışmalarının ardından uzun vadede 17.000 konut ve iki üniversite yapılacağını söyledi. Karahalil "Geleceğin Görüklesi Gürsu Dışkaya olacak" dedi. 



Olay Bursa 


Geri Dön