25 / 04 / 2024

Karadayı Holding Erzurum'a 2 bin konut yapacak!

Karadayı Holding Erzurum'a 2 bin konut yapacak!

Erzurum'un inşaat sektöründeki ulusal markası Karadayı Holding, gelecek yıl içerisinde Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde 2 bin konut yapacak. Karadayı Holding son 7 yıl içerisinde 11 bin konut yapmış olacak...




Karadayı Holding bünyesindeki Karadayı İnşaat, Erzurum'daki konut yatırımlarına yenisini kazandırıyor. Palandöken ilçesindeki eski İmar İskan İskan konutlarının bulunduğu alana 2 bin 400 konut yapan Karadayı İnşaat, gelecek yıl da Palandöken ilçesi Yıldızkent'te bin, Yakutiye ilçesi Kırmacı Mahallesinde bin toplu konutun temelini atacak. Erzurum ekonomisine yıllık 150 milyon lira sıcak para kazandıran Karadayı İnşaat, ülke genelindeki diğer yatırımlarım da Erzurum'a naklediyor. Geçen yıl temel kazı çalışmalarına başlanan eski imar iskan konutlarının bulunduğu alandaki 2 bin 400 konutun ise 2014 yılının ortalarında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.
Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkam Ahmet Karadayı, Palandöken ilçesindeki 2 bin 400 konutun yapıldığı inşaat şantiyesinde basm mensuplarıyla bir araya geldi. Karadayı, Erzurum'a yatırım yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Erzurum'a son 6 yılda 9 bin konut kazandırdığım dile getiren Karadayı, gelecek ise Yıldızkent ve Kırmacı Mahallesi'ne toplam 2 bin konut daha yapacağım söyledi. Erzurum'a vefa borcu olarak şehre yatırım yaptığım ve bundan da manevi bir zevk aldığım düe getiren Karadayı, "Erzurum'a yatırım yapmaktan mutluyuz. İstanbul başta olmak üzere diğer illerdeki yatınmlanmızı da şehrin ekonomisine ve istihdamına katkı olsun diye buraya getiriyoruz. Yıllık şehir ekonomisine 150 milyon lira kazandırmaktan mutluyuz" dedi.


Ankara İl Gazetesi

Geri Dön