26 / 04 / 2024

Ahmad Al Shahada

Ahmad Al Shahada

El Nuaymi Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Al Shahada tarafından 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Hacı Salih Efendi Sokak'ta kuruldu.

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Aghı Alsuleıman tarafından kuruldu.

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Arabıyeh, Alaa Abed Al Aal ve Mohamad Abdel Ghanı ortaklığında kuruldu.

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret  Şirketi Avcılar’da  150  bin TL sermaye bedeli ile Khadıja Haddaouı ve Mohamad Ahmad tarafından kuruldu.

Albaşer Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albaşer Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Hallak tarafından kuruldu.

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Albık tarafından kuruldu.

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bakkarı, Lolyeh Alkak tarafından kuruldu.

Arifoğullar İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arifoğullar İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Aref ve Alaa Alaref tarafından kuruldu.

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Almousa tarafından kuruldu.

Total Care İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Total Care İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alı Daakour tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Al Nojoom İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Nojoom İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zeınaldın Zeınaldın, Enver Okleh Alkhaldı ve Meteb Alfrıh ortaklığında kuruldu.

Samiroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samiroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Sharbajı tarafından kuruldu.

Ahmad Al Shahada Haberi

Ahmad Al Shahada

El Nuaymi Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Al Shahada tarafından 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Hacı Salih Efendi Sokak'ta kuruldu. 


El Nuaymi Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM a.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c.  Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f.  Hava araçları ile ambulans...