24 / 04 / 2024

Ahmad Khaldun

Ahmad Khaldun

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ahmad Khaldun, Moh'D Muhannad Qarashuli, Mohmed Bassel Aladel, Omar Aladel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zakkar tarafından kuruldu.

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Florya Osy Turizm Tekstil İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Osy Turizm Tekstil İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Issa Mohammad Jaradat ve Adnan Ahmad Abuawad ortaklığında kuruldu.

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhashemi, Abdullah Yasin Ekici ve Timur Altun ortaklığında kuruldu. 

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed Abdelhamıd Hassane, Abdulnaser Samara, Ahmad Almamlouk, Mudhafer Jameel Shannoon ve Wael Salah Abdelaal ortaklığında kuruldu. 

Jado Emlak Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jado Emlak Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Haj Alı tarafından kuruldu.

Nayaco İnternational İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nayaco İnternational İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Wahab Alıbrahım, Ahmad Alıbrahım ve Saddam Alıbrahım ortaklığında kuruldu. 

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Mıdıa Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıdıa Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohmoud Ahmad ve Mıdıa Husseın ortaklığında kuruldu. 

Vakisa İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vakisa İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Osman tarafından kuruldu. 

Rosealita İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosealita İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emad Aldeen Jeha, Ahmad Magzoub ve Ammar Jouha ortaklığında kuruldu. 

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Ahmad Khaldun Haberi

Ahmad Khaldun

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ahmad Khaldun, Moh'D Muhannad Qarashuli, Mohmed Bassel Aladel, Omar Aladel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve gayrimenkul değerleme ve danışmanlığını her türlü gayrimenkul ekspertizliğini raporlama işlerini yapar yaptırır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi adres: Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Cafer Bey apartmanı, No:158, Kat:6...