25 / 04 / 2024

Ahmad Moustafa

Ahmad Moustafa

İsthomes Gayrimenkul Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Moustafa ve Basel Abajı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zakkar tarafından kuruldu.

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Mıdıa Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıdıa Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohmoud Ahmad ve Mıdıa Husseın ortaklığında kuruldu. 

Vakisa İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vakisa İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Osman tarafından kuruldu. 

Rosealita İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosealita İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emad Aldeen Jeha, Ahmad Magzoub ve Ammar Jouha ortaklığında kuruldu. 

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Faıq Global Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faıq Global Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fayyaz Ahmad tarafından kuruldu. 

Rehani Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rehani Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Rehanı tarafından kuruldu. 

Constructor İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Constructor İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Refaaıeh Albrıjawı, Ahmad Almoussa ve Ousama Allalı ortaklığında kuruldu. 

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaman Dın, Ahmad Al Kassab, Omar Ghadawı, Mohammed Shabllot ve Anas Kalthom ortaklığında kuruldu. 

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Özcan ce Kamal Alsaid Ahmad ortaklığında kuruldu. 

Toopass Emlak Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toopass Emlak Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Ziad Ahmad Abu Supoh tarafından kuruldu.

Ahmad Moustafa Haberi

Ahmad Moustafa

İsthomes Gayrimenkul Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Moustafa ve Basel Abajı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


İsthomes Gayrimenkul Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa,kat mülkiyeti,kat irtifakı, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ile bu hususları düzenleyici diğer tüm kanuni mevzuatlara uymak kaydıyla her türlü malın ithalatı, ihracatı ve dahili toptan ticaretini yapmak. 3-Şirket amacını gerçekleştirmek için menkul ve gayrimenkul haklarla,  ayni hakları satın alabilir, kiralar,kiraya...