28 / 03 / 2024

Ahmet Ali Kalaycı

Ahmet Ali Kalaycı

Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Kalaycı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Raif Ali Dinçkök, Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü'nün seçilmesi kararlaştırıldı.

Runmed İnşaat Tekstil Gıda Toptan Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu! 

Runmed İnşaat Tekstil Gıda Toptan Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Küçük tarafından kuruldu.

Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici, Özderici GYO'dan hisse aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adeti Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adeti Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satıldı.

Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici, Özderici GYO'dan pay aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adetinin Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adetinin Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satışının yapılmasına karar verildi...

Asbay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asbay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sinan Gündüz ve Ahmet ALi Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ahmet Ali Kalaycı Haberi

Ahmet Ali Kalaycı
Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Kalaycı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Maden Kanunu ve Taş Ocakları Nizamnamesine göre her türlü maden cevherini ve diğer sanayi hammaddelerini (kum, mıcır, taş, taş tozu, stabilize, gravat, ocak taşı, mermer, granit ve diğer bilumum değerli taşlar altın, elmas, yakut vb.) aramak, işletmek ve maden sahaları aramak, işletme ruhsatnamelerini ve işletme imtiyazlarını iktisap etmek(almak), kiralamak, kiraya vermek, devir almak veya devir etmek, 2- Maden işletmeleri ve maden sanayii tesisleri kurmak, 3- Maden cevherini satın almak, işlemek, zenginleştirmek, maden cevherinden mamul ve yarı mamul maddeler imal etmek, ham, yarı mamul ve mamul...