25 / 04 / 2024

ahmet aras kira açıklaması

ahmet aras kira açıklaması

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, günlük, haftalık, hatta saatlik ev kiralamalarına yasak getirilmesi için girişimlerde bulunacağına vurgu yaptı.

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Ahmet Aras: Bodrum'da kira bedellerini erteledik!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, corona virüsü salgını sonrası ilçede yaşananlara değindi. Aras, ilçedeki mekanların kapandığını söyledi.

Kira uyarlama ve kira tespit davası arasındaki 4 fark!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında soğuk rüzgarlar eserken pek çok kişi de kira uyarlama ve kira tespit davası arasındaki farkları merak ediyor. İşte kira uyarlama ve kira tespit davası arasındaki 4 fark...

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Kira tespit davası ve uyarlama davası arasındaki fark nedir? Ev sahipleri ve kiracılara şok!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı kira tespiti ile uyarlamanın farklarını ve iki durumun nasıl dava konusu olacağını merak ediyor. Peki kira tespit davası ve uyarlama davası arasındaki fark nedir?

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kira krizi sona eriyor! Kira artışına ilişkin yeni düzenleme Meclis'e geliyor! 

Ev sahibi ve kiracılar arasında kriz haline gelen fahiş kira artışları ile ilgili çalışmalar başlıyor. Meclis'te kira artışları ve Kovid-19 izinleri gündeme getirilecek. 

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi açıldı!

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aras tarafından açıldı. 

AVM'ler ve markalar arasındaki kira tartışması alevlendi!

Yıllık kira yükselişinde 12 aylık TÜFE ortalamasını almak zorunda kalan kurumlarda, yüzde 36 olarak açıklanan senelik enflasyon, itirazlara neden oldu. AVM'ler ve markalar arasındaki kira tartışması yeniden alevlendi.

AVM'ler ve markalar arasındaki kira krizi bitti mi?

Kovid-19 salgınıyla beraber alınan kapanma kararları AVM'ler ve mağazalar arasında kira krizine neden olmuştu. Peki AVM'ler ve markalar arasında kira krizi bitti mi?

Günlük kiralamalarda talep patladı! 

Bodrum'da fahiş kira artışları ile beraber günlük kiralamalarda talep patlaması yaşanıyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, fahiş fiyatlara yasal girişimlerde bulunacağını dile getirdi. 

Konut sektöründe günlük kiralama tartışması!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, günlük, haftalık, hatta saatlik ev kiralamalarına yasak getirilmesi için girişimlerde bulunacağına vurgu yaptı.

ahmet aras kira açıklaması Haberi

ahmet aras kira açıklaması

Pandemi ile birlikte büyük bir göç dalgasına maruz kalan Bodrum başta olmak üzere Muğla'nın birçok ilçesinde, gayrimenkul birim fiyatları ve yıllık artış oranı Türkiye'nin zirvesine oturdu. Bodrum’da son bir buçuk yılda 2-3 kat artan kira fiyatları, özellikler dar gelirli vatandaşları zor durumda bırakıyor. 

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÇAĞRI YAPMIŞTI

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili kiralık konut sahiplerine seslenerek şu ifadelere yer vermişti:

“Değerli mal sahipleri, ödeyebildikleri kirayı beğenmediğiniz için evlerinizi kiralamadığınız insanların; çocuklarınızı veya torunlarınızı eğiten öğretmenler, hastalandığınızda muhtaç olacağınız sağlık görevlileri, can ve mal emniyetiniz için canlarını ortaya koyan emniyet görevlileri, adalet için hizmet veren adliye çalışanları, gün içinde birçok ihtiyacınızı karşılayan memurlar, esnaflar ve çalışanları olduğunu unutmayın. Bodrum hayatını ayakta tutan bu insanların size uygun...