25 / 04 / 2024

Ahmet Aydın adıyaman

Ahmet Aydın adıyaman

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Samsat ilçesindeki temasları kapsamında, Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Adıyaman'da arsa satışı vaadiyle dolandırılan iş insanı tutuklandı!

Adıyamanlı iş insanı Sadık Gürsoy, AKP'li vekil Ahmet Aydın ve eski danışmanı Ömer Faruk Işık'ın kendisini arazi satışı vaadiyle 36,2 milyon TL dolandırmakla suçladı. Işık'ın karşı şikâyetinin ardından Gürsoy tutuklandı.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Merkez 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Merkez projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Adıyaman Kahta 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Kahta 2020 projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimleri bugün gerçekleştirilecek.

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde kentsel dönüşüm isteği!

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde araçların dar sokaklara girmede sıkıntı yaşadığını söyleyen muhtar İlhan Alan, mahallenin bir an önce kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çağrı yaptı.

Adıyaman Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Aydın'daki Ahmet Gazi Cami restorasyonu tam gaz!

Aydın Çine'de bulunan Ahmet Gazi Camisi'nde restorasyon çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Ahmet Aydın adıyaman Haberi

Ahmet Aydın adıyaman


TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Samsat ilçesindeki temasları kapsamında, Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.


Hizmet ve yatırımların hızla süreceğini anlatan Aydın, şunları söyledi:


"Birileri mescit yıkar, biz cami yaparız, birileri Kur'an Kursu yıkar, biz külliye yaparız. Yine birileri hizmet gelmesin diye iş makinelerini yakar biz iş makinelerini hizmet için çalıştırırız. Birileri hizmetleri engellemek için çukur kazar, biz yatırımlar için temeller kazıyoruz, o temellerin üzerine devasa yatırımlar yapıyoruz. İşte aramızda ki fark...