28 / 03 / 2024

Ahmet Cemal Dördüncü nereli

Ahmet Cemal Dördüncü nereli

Ahmet Cemal Dördüncü, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı'dır. Peki Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Akkök Holding'ten önce nerede çalışmıştır? İşte Ahmet Cemal Dördüncü'nünü biyografisi...

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! Euro rekor kırdı! Döviz yatırımcısı müjde! 8 Şubat 2024 döviz kurları

Haftanın dördüncü işlem gününde dolar, Türk Lirası karşısında sınırlı yükselişine devam ederken euro TL rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu? 8 Şubat 2024 döviz kurları...

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, fiyat sabitleme ve indirim furyasında resmen öncü oldu. Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Merkez Bankası'nın dördüncü dolar müdahalesinin büyüklüğü belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 13 Aralık'ta dördüncü doğrudan döviz müdahalesinin boyutunu açıkladı.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

AB ekonomisi dördüncü çeyrekte yüzde 0,5 küçüldü!

Avrupa Birliği ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgınının etkisi ile 2020 yılının dördüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 0,5 daraldı.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Lion Diamond dördüncü mağazasını İstinye Park'ta açtı!

Kişiye özel takı tasarımı yapan, mücevher sektörünün önemli markalarından Lion Diamond, dördüncü mağazasını İstinye Park’ta açtı.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Ahmet Cemal Dördüncü nereli Haberi

Ahmet Cemal Dördüncü nereli

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir?


Ahmet Cemal Dördüncü, 1953 yılında İstanbul doğdu ve Çukurova Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuş, sonrasında, Mannheim ve Hannover Üniversitelerinde lisansüstü çalışmalar yaptı. 


İş hayatına Almanya’da Claas OHG firmasında başlayan Dördüncü, 1984-1987 yılları arasında Türkiye’de Mercedes Benz A.Ş. firmasında kariyerine devam etti. 


Ahmet Cemal Dördüncü 1987 yılında Sabancı Grubu’na katıldı ve 1998 yılına kadar Kordsa A.Ş.’de çeşitli görevlerde yer aldı. 1998 yılında Grubun DUSA firmasında DUSA Güney Amerika ve daha sonra DUSA Kuzey Amerika’da Genel Müdür/Başkan olarak görev yapan Dördüncü, 2004 yılında H.Ö. Sabancı Holding A.Ş. Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Grup Başkanlığı görevinin ardından, 2005-2010 yılları arasında H.Ö. Sabancı Holding A.Ş. İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. 


3 Eylül 2012 tarihinde Akkök İcra Kurulu Üyesi olarak Akkök Grubu’na katılan Ahmet C....