25 / 04 / 2024

Ahmet Haluk Eren

Ahmet Haluk Eren

Linartech Modelleme Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler Yenibosna Sanayi Caddesi'nde, Ahmet Haluk Eren Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Eren Holding çimento yatırımlarını hızlandırdı!

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, "Çimento, kağıt-karton ve enerjide pandeminin olumsuz etkisini çok şükür yaşamadık" dedi.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Ahmet Eren İnşaat sektörde öne çıkıyor!

Adana faaliyet gösteren Ahmet Eren İnşaat, başladığı projeleri kısa sürede tamamlayarak insanları konut sahibi yapmaya devam ediyor.

Ahmet Haluk Dursun: İznik'in potansiyeli turizmle kısıtlanmamalı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun, "Başkanlarımız ile Ankara'da ilk görüşmeyi yapmıştık. Bursa İznik'e neler yapabileceğimizi ve yapılan çalışmaları görmek amacıyla geldik, iznik'teki potansiyeli turizmle kısıtlamamak gerek" dedi.

Tokat Zile'deki 4 bin yıllık evler turizme kazandırılacak!

Tokat-Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, tarihi evlerin turizme kazandırılması için çalışmalar sürüyor. Ahmet Haluk Dursun, "Bu evlerin turizme kazandırılması ve en iyi şekilde korunması gerekiyor" dedi.

Tokat Zile'de tarihi evler turizme kazandırılacak!

Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, tarihi evlerin turizme kazandırılması için çalışmalar sürüyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun, Zile evleri açıklaması yaptı.

Linartech Modelleme Anonim Şirketi kuruldu!

Linartech Modelleme Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler Yenibosna Sanayi Caddesi'nde, Ahmet Haluk Eren Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Ahmet Haluk Dursun: Ani Ören Yeri'ni önemsiyoruz!

Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Ani Ören Yeri'ni çok önemsediklerini belirterek, "Türkiye bu tür kültür varlıklarının bilincinde ve bu bilinci restorasyonlarla, korumalarla, konservasyonlarla gelecek kuşaklara taşıma niyetinde" dedi.

TOKİ'de 2 Başkan Yardımcısı gitti, yerine yenileri geldi!

Mehmet Ergün Turan, Ahmet Haluk Karabel'in yerine TOKİ Başkanlığı'na geldiği 18 Nisan'dan beri Başkan Yardımcısı düzeyinde değişiklik yapmamıştı. Ancak beklenen revizyon gerçekleşti ve 2 Başkan Yardımcısının yerine yenilerini atadı. Peki kimler gitti?

Toki'nin başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. TOKİ Başkanlığı'na atanan Mehmet Ergün Turan, görevi Ahmet Haluk Karabel'den devraldı. Törende konuşan Karabel yeni başkanımızla da iyi bir çalışma süreci olacak" dedi.

TOKİ’de devir teslim töreni yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. 18 Nisan 2014 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile TOKİ Başkanlığı’na atanan Mehmet Ergün Turan, görevi Ahmet Haluk Karabel’den devraldı...

TOKİ'de devir teslim töreni yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığına getirilen Mehmet Ergün Turan, görevi Ahmet Haluk Karabel' den devraldı. Turan "Kurumu, ortak akılla beraberce, kardeşçe daha ileri götüreceğiz" dedi.

Ahmet Haluk Eren Haberi

Ahmet Haluk Eren

Linartech Modelleme Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, hmet Haluk Eren Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Linartech Modelleme Anonim Şirketi iş konusu;3 Boyutlu lazer cihazlari ve teknolojileri vasitasiyla hassas olcum yapilmasi ve nokta bulutu veri toplanmasi, nokta bulutu verilerinin degerlendirilmesi ve modellenmesi sayesinde tersine muhendislik ve 3 boyutlu modelleme cozumlerinin olusturulmasi her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt...