29 / 03 / 2024

ahmet haluk karabel dış cephe

ahmet haluk karabel dış cephe

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel "Mimarlar aile yapımıza uygun konut projeleri çizsin" dedi...

Ahmet Haluk Dursun: İznik'in potansiyeli turizmle kısıtlanmamalı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun, "Başkanlarımız ile Ankara'da ilk görüşmeyi yapmıştık. Bursa İznik'e neler yapabileceğimizi ve yapılan çalışmaları görmek amacıyla geldik, iznik'teki potansiyeli turizmle kısıtlamamak gerek" dedi.

Tokat Zile'deki 4 bin yıllık evler turizme kazandırılacak!

Tokat-Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, tarihi evlerin turizme kazandırılması için çalışmalar sürüyor. Ahmet Haluk Dursun, "Bu evlerin turizme kazandırılması ve en iyi şekilde korunması gerekiyor" dedi.

Tokat Zile'de tarihi evler turizme kazandırılacak!

Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, tarihi evlerin turizme kazandırılması için çalışmalar sürüyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun, Zile evleri açıklaması yaptı.

Linartech Modelleme Anonim Şirketi kuruldu!

Linartech Modelleme Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler Yenibosna Sanayi Caddesi'nde, Ahmet Haluk Eren Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Ahmet Haluk Dursun: Ani Ören Yeri'ni önemsiyoruz!

Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Ani Ören Yeri'ni çok önemsediklerini belirterek, "Türkiye bu tür kültür varlıklarının bilincinde ve bu bilinci restorasyonlarla, korumalarla, konservasyonlarla gelecek kuşaklara taşıma niyetinde" dedi.

TOKİ'de 2 Başkan Yardımcısı gitti, yerine yenileri geldi!

Mehmet Ergün Turan, Ahmet Haluk Karabel'in yerine TOKİ Başkanlığı'na geldiği 18 Nisan'dan beri Başkan Yardımcısı düzeyinde değişiklik yapmamıştı. Ancak beklenen revizyon gerçekleşti ve 2 Başkan Yardımcısının yerine yenilerini atadı. Peki kimler gitti?

Toki'nin başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. TOKİ Başkanlığı'na atanan Mehmet Ergün Turan, görevi Ahmet Haluk Karabel'den devraldı. Törende konuşan Karabel yeni başkanımızla da iyi bir çalışma süreci olacak" dedi.

TOKİ’de devir teslim töreni yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. 18 Nisan 2014 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile TOKİ Başkanlığı’na atanan Mehmet Ergün Turan, görevi Ahmet Haluk Karabel’den devraldı...

TOKİ'de devir teslim töreni yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığına getirilen Mehmet Ergün Turan, görevi Ahmet Haluk Karabel' den devraldı. Turan "Kurumu, ortak akılla beraberce, kardeşçe daha ileri götüreceğiz" dedi.

Mehmet Ergün Turan TOKİ'nin yeni Başkanı oldu!

Resmi Gazete' de yayınlanan kararnameyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ' ün onayladığı görev değişikliğiyle, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel görevden alınarak yerine Mehmet Ergün Turan getirildi...

TOKİ Başkanları albümü!

TOKİ’ye yine başkan ataması yapıldı ve Ahmet Haluk Karabel’in yerine Mehmet Ergün Turan atandı. Karabel görevi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da yapan Erdoğan Bayraktar’dan devralmıştı. Peki daha öncesini hatırlıyor muyuz? İşte TOKİ’nin başkanlar geçidi…

TOKİ, 30 yılda 665 bin konuta imza attı!

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOKİ, bu konutların 622 binini 11 yılda, 58. Hükümet döneminde başlatılan "Planlı Kentleşme ve Konut Üretim Seferberliği" kapsamında inşa etti.

TOKİ 30. kuruluş yılını kutluyor!

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı " 2023'e kadar bir milyon konut" hedefine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

ahmet haluk karabel dış cephe Haberi

ahmet haluk karabel dış cephe

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel, geleneksel Türk Mimarisi'nin korunması ve yöresel mimarinin geliştirilmesi için "Mimarlar aile yapımıza uygun konut projeleri çizsin" dedi. Karabel yaptığı açıklamada konut dış cephelerinde yeni tarzlar oluşturmaya başladıklarını...