25 / 04 / 2024

ahmet mert

ahmet mert

75 konutluk Yeni Ataşehir Park Evleri'nde konutlar 175 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Şerifali'de yapılan projenin detaylarını öğrenmek için tıklayın.

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Gücüncü tarafından kuruldu.

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

TF Varlık Kiralama yönetim kurulu üyelerini seçti!

TF Varlık Kiralama, 30 Mart 2020 tarihinde yapılan 7. Genel Kurul toplantısında Sayın Mete Mehmet Kanat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Sayın Ahmet Mert'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na seçilmelerine karar verildi.

Ahfemo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahfemo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Ulaş tarafından kuruldu.

Niğde'de Aralık ayında 265 konut satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Ahmet Mert Aktaş tarafından yapılan açıklamaya göre, Niğde'de Aralık ayı konut satışı 265 adet olup, ipotekli satış 86, diğer satış 179 adet olarak gerçekleştiği belirtti.

Ferma Yapı Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Ferma Yapı Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Tunç Ahmet Mert, Ömer Faruk Ateş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Ferma Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ferma Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Meral, Yunus Emre Mert, Tunç Ahmet Mert tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Nato Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Vefik Alp: Ankara ve İzmir monoray taşımacılığını düşünmeli!

Kentbilimci ve mimar Ahmet Vefik Alp, Ankara ve İzmir'de monoray uygulamasını tavsiye edeli 13 yıl olduğunu söyledi

Ahmet çelik kimdir

Sinpaş Yapı ve Endüstrisi ve Ticaret A.şž. ve bağlı iştiraklerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet çelik kimdir

Ahmet Misbah Demircan Emek'i yıkan adam olmak istemiyor!

Aylar önce Emek Sineması'nın her ne kadar 'yıkmıyoruz, yukarı kaldırıyoruz' dense de aslında yok eden proje ile ilgili yorumlarımı Twitter'dan yazınca, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Beyoğlu'nda bir öğlen yemeğinde buluşmuştuk

Ahmet Mete Işıkara: Depreme karşı güvenlikli konut alın!

Afete Hazırlık Deprem Eğitimi Derneği (AHDER) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, "Vatandaşa şu öneride bulunuyorum, her ne olursa olsun başını sokabileceğin bir ev alma. Türkiye bir deprem bölgesi olduğu için deprem güvenliği olan bir ev

Maşlak İnşaatın acı günü! Ahmet Maşlak vefat etti!

Maşlak Makina ve İnşaat Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Maşlak yaşamını yitirdi. 14 Aralık 2011 tarihinde vefat eden Ahmet Maşlakın cenazesi 16 Aralık 2011 Cuma günü Cebeci Asri Mezarlığında toprağa verilecek

Ahmet Haluk Karabel Suriyeliler'e konut için arsa bakıyor!

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, konteyner kentin kurulacağı Öncüpınar Gümrük Müdürlüğündeki alanda incelemelerde bulundu

ahmet mert Haberi

ahmet mert

Ataşehir Şerifali'de, Kozyatağı'na 3 km , Boğaziçi Köprüsü'ne 10 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 14 km mesafede bulunan Yeni Ataşehir Park Evleri, her biri ayrı tek bloktan oluşan, farklı tip ve özelliklere sahip 4 etap halinde projelendiriliyor. Yeni Ataşehir Park Evleri'nde fiyatlar 175 bin YTL'den başlıyor. Projenin pazarlama ve satışını RE/MAX Armoni Ofisi gerçekleştiriyor.

Her iki köprüye yakın konumu ve modern mimarisi ile cazip bir yaşam alanı sunan Yeni Ataşehir Park Evleri, 4 etap ve 75 daireden oluşuyor. Toplam 14 bin metrekare üzerine projelendirilen Yeni Ataşehir Park Evleri'nde, her 4 etapta farklı özellik ve fiyatlara sahip daireler bulunuyor. 1'inci , 3'üncü, 4'üncü etapların satışı başlarken,26 daireden oluşan 2. etabın da inşaatı Eylül 2007 tarihinde başlıyor....