25 / 04 / 2024

ahmet mete ışıkara yapı denetimi

ahmet mete ışıkara yapı denetimi

Mersin Yapı ve Emlak Fuarı açıldı. Açılışı bayındırlık Bakanı Faruk Nafiz Özak ve Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara yaptı.

Ahmet Mete Çakmakçı kimdir? Hangi şirketlerin ve üniversitelerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Mete Çakmakçı yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Mete Çakmakçı ile ilgili merak edilen her şey...

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 19 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mete Vardar, Mert Vardar ve Sinan Vardar tarafından kuruldu. 

Cignolüks Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cignolüks Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yıldırım ve Ahmet Mete Bozik ortaklığıyla kuruldu.

HY Kontrat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

HY Kontrat İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Özarpat, Ahmet Mete Buyurgan ve Cumhur Akay ortaklığında kuruldu. 

Rize'ye yeni projeler geliyor!

Rize’nin İyidere ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Mete, dört dönemdir görevine devam ediyor. Mete, başlattıkları birçok projenin de bu yıl devreye gireceğini ifade etti. 

Ahmet Arslan: Ulaşım projeleriyle ülke ekonomisi büyüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2. İstanbul Kamu-Özel Sektör İşbirliği Zirvesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bulunduğu konum itibariyle deniz, demir, kara ve hava yolu açısından Asya ile Avrupa'yı birbirine bağladığını söyledi.

Ahmet Kara konutlara deprem sigortası yapılması konusunda uyardı!

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart günleri arasında kutlanan "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Çorum Valisi Ahmet Kara etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi açıldı!

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi, Ahmet Mete Vardar Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Esentepe'te kuruldu.

Ahmet Kara kimdir?

Merkez Valisi Ahmet Kara, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Çorum Valiliğine atandı. Peki Yeni Çorum Valisi Ahmet Kara kimdir? İşte Yeni Çorum Valisi Ahmet Kara'nın biyografisi...

Ahmet Kara vefat etti! TSKB'nin acı günü!

TSKB 'nin çalışanlarından Ozan Kara 'nın kardeşi olan Ahmet Kara vefat etti. Merhumun cenazesi 16 Ağustos Cumartesi günü Antalya Hurma Çayır Mezarlığı 'nda toprağa verildi.

Ahmet Misbah Demircan: Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydabı'nın kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi için hükümete başvuracağız" dedi.

ahmet mete ışıkara yapı denetimi Haberi

ahmet mete ışıkara yapı denetimi


Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Yapı Denetim Yasası'nın işleyişinde sıkıntılar olduğunu belirterek, "Öyle yapı denetim firmaları var ki inşaat alanına gitmeden denetim rapor hazırlıyorlar" dedi.


Prof. Dr. Işıkara, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın da katılımıyla yapılan "Mersin Yapı ve Emlak Fuarı"nın açılışındaki konuşmasında, 2002'de yaşanan Afyon Sultandağ depreminin ardından yapı güvenliğinin sağlanması amacıyla çıkarılan Yapı Denetim Yasası'nın işleyişinde sıkıntılar yaşandığını belirtti.


Yasanın gerekli olduğunu, ancak, işleyişteki sıkıntıların çözümlenmesi için yeniden ele alınması gerektiğini savunan Işıkara, şunları söyledi: "En önemli hatalardan birisi yapı denetim ücretinin, firma yerine belediyelere ödenmesi. Belediyeler bu parayı alıyor, başka işlerinde kullanıyor, firmaya geç ödeme yapıyor. Ben buna bizzat tanık oldum. Bu sorunu yaşayan kişiye (bunu basınla paylaşayım, önlem...