24 / 04 / 2024

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.



Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video ile buğday alım fiyatlarının açıklanması çağrısında bulundu. Şekerde yaşanan krizin buğdayda da görülmemesi için hükümetin acil fiyat açıklaması gerektiğini belirten Davutoğlu, şunları söyledi:

Davutoğlu, “Hükümete çağrımdır: Derhal buğday fiyatlarını açıklayın ve bu alım fiyatı 8 liradan aşağıda asla olmasın. Yoksa çiftçilerimiz topraktan koparlar, üretimden koparlar gelecek yıl buğday üretemez hale geliriz. Ne mi olur şekerde bugün yaşadığımız şey olur” dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön