20 / 04 / 2024

ahmet pembegüllü bulvar ihalesi

ahmet pembegüllü bulvar ihalesi

Şehir ulaşımında alternatif güzergâhlar oluşturarak trafik yoğunluğunun dağılmasını sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mevcut caddeleri de yenileyerek kullanıma sunuyor.

Ofislerde yeni dönem! Akıllı teknolojiler kullanılacak!

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı, çalışan sağlığının korunması için ofise dönüşte pek çok sürecin yeniden tanımlanacağını anlattı. Ofislerde çalışanların iş sürekliliğinin sağlanması için gerekli akıllı teknolojiler kullanılacak.

1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi eski haline döndü!

Geçtiğimiz gün gündeme getirilen 1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi’ndeki klima ve kümesler kaldırıldı. Fatih Kaymakamlığı, tarihi caminin aslına uygun hale getirildiğini açıkladı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Modda Bulvar projesi ne kadar kazandırdı? 

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren köklü firmalardan Ontan inşaat, 2006 yılından bu yana Yerel ve Ulusal platformlarda, özellikle Ege Bölgesi'ne birçok ödüllü proje kazandırdığını ve Modda Bulvar'la bugüne kadar yüzde 50 prim yaptığını açıkladı...

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

Yollar akıllı hale getiriliyor!

Akıllı Ulaşım Eylem Planı’nı açıklayan Bakan Ahmet Arslan, yolların akıllanacağını, karayollarına 15 bin kilometrelik fiber optik kablo döşeneceğini söyledi..

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

İslahiye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık işyeri kompleksi!

Gaziantep Aydınlık Mahallesi Gaziantep Bulvarı'ndaki işyeri kompleksi 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 19 Şubat'ta yapılacak..

Kastamonu'da Akıllı Otopark Projesi geliştirildi!

Kastamonu'da yaşayan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Erhan Tırpanoğlu, otopark sorununa pratik bir çözüm üretti. Babasının yaşadığı zorluktan etkilenen Tırpanoğlu, "Akıllı Otopark Projesi" geliştirdi.

Almanya'nın ilk akıllı yolunu Türkler yapacak!

Prof. Dr. Şahin Albayrak ile ekibi, Almanya’da sürücüsüz otomobillerin kullanacağı ilk ‘akıllı yol’u inşa edecek. Albayrak ve ekibi, Almanya’nın Berlin’deki Protokol Bulvarı’nı sürücüsüz araçlar için dijital yola dönüştürecek.

Manisa Soma'daki 150 yıllık evler restore ediliyor!

Manisa’nın Soma ilçesinde yaklaşık 150 yıllık bir geçmişinin olduğu belirtilen Çarşı Camisi’nin yanındaki Ahmet Kemahlı’dan kalma ev, restore ediliyor.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

ahmet pembegüllü bulvar ihalesi Haberi

ahmet pembegüllü bulvar ihalesi


Büyükşehir Belediyesi Gebze bölgesinde ulaşım ağlarını yaygınlaştırarak noktalar arasındaki trafik akışında yol seçenekleri oluşturuyor. Yeni yollar sayesinde trafik sorunu yaşamadan şehirde ulaşım mümkün hale geliyor. Bu kapsamda Ahmet Pembegüllü Caddesi’nde yapılacak çalışmayla cadde modern bir bulvar halini alacak.



TERMİNALE ULAŞTIRACAK


Ahmet Pembegüllü Caddesi, Gebze Terminali’nden başlayarak TÜBİTAK arazisi boyunca uzanan yeni Dr. Zeki Acar Caddesi’ne bağlanıyor. Cadde Talıkuyu Mahallesi’ni çevreleyerek kuzeyde Tatlıkuyu köprüsünün bulunduğu Körfez Caddesiyle birleşiyor. Bu iki cadde Gebze Terminaline şehir merkezinden kısa zamanda ulaşmak için de kullanılabilecek bir güzergâh.


14 BİN TON ASFALT


Toplam uzunluğu 2 bin 850 metre olan cadde yapılacak çalışmayla 2x2 şerit olarak yeniden düzenlenecek. Yol kenarlarına kaldırım ve bisiklet yolu yapılacak. Ayrıca bisiklet yolunun kenarında doğal kum yol da yer alacak. Çalışma kapsamında caddenin bozuk zemini...