20 / 04 / 2024

ahmet sarıkurt inşaat firmaları sahipleri toplantı

ahmet sarıkurt inşaat firmaları sahipleri toplantı

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt İnşaat Firmalarının Sahipleriyle Toplantı Yaptı Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'da faaliyet gösteren inşaat firmalarının sahipleriyle bir araya geldi.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarı tarafından kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Faahd Alı Syed tarafından kuruldu.

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erdoğan Sarı tarafından kuruldu.

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Sarıkanyon İnşaat Petrol Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkanyon İnşaat Petrol Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Birlik tarafından kuruldu.

ahmet sarıkurt inşaat firmaları sahipleri toplantı Haberi

ahmet sarıkurt inşaat firmaları sahipleri toplantı


Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt İnşaat Firmalarının Sahipleriyle Toplantı Yaptı Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'da faaliyet gösteren inşaat firmalarının sahipleriyle bir araya geldi. 

30 Mart 2014 Yerel Seçiminin ardından mühendis odaları, yapı denetim firmalarının yöneticileri ve yeni mahallelerin muhtarlarıyla toplantılar yapan Başkan Yardımcısı Sarıkurt, inşaat firmalarının sahipleriyle yaptığı toplantıda onların istek ve önerilerini dinledi. 

İnşaat firmalarının sahiplerinin her birinin söz aldığı toplantıda, çalışmaların daha verimli ve etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında konuşuldu 



Yurt...