29 / 03 / 2024

ahmet şimşek koleji kimin

ahmet şimşek koleji kimin

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Şimşek Koleji velileri eylemde!

Doğa Koleji'nde yaşanan ekonomik krizin ardından 3 bine yakın öğrencisi olan Kartal Ahmet Şimşek Koleji’nde de aynı sorun patlak verdi. 

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu. 

Atatürk Havalimanı kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın, Atatürk Havalimanı'nın imara açılmayacağı fuar alanı olacağı konusunda yaptığı açıklamaya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten destek geldi. Şimşek, konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanları bir bir açılmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

Ahmet Şimşek'ten apartman yöneticilerine asansör uyarısı!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, apartman yöneticilerini, binaların asansörlerinin aylık bakım, yıllık periyodik kontrol ve denetimlerini yaptırmaları konusunda uyardı.

Ahmet Şimşek kimdir?

Yozgat Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Şimşek...

Ahmet Şimşek: Karaman'da kurtarma çalışmaları sürüyor!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Karaman'ın Ermenek ilçesinde bir kömür ocağında galeriyi su basması sonucu 18 işçinin mahsur kaldığı kazanın benzerinin 2009 yılında Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki bir madende meydana geldiğini hatırlattı.

Mehmet Şimşek: Sürdürülebilir büyüme için tasarruflar artırılmalı!

Büyümenin en önemli kaynağı, iki puanlık katkı ile net ihracat olacağını söyleyen Maliye Bakanı Şimşek, "Sürdürülebilir bir büyüme için düşük seviyelerdeki yurt içi tasarrufları artırılmalı" dedi

Mehmet Şimşek, 2015 yılı bütçesini sundu!

2015 yılı bütçesinin sunumunu gerçekleştiren Maliye Bakanı Şimşek,2014 yılında Türkiye'de büyümenin en önemli kaynağının 2 puanlık katkı ile net ihracat olacağını tahmin etiklerini söyledi

Mehmet Şimşek: Türkiye ekonomisi yadsınamayacak büyüme oranına ulaştı!

Mehmet Şimşek, "Türkiye ekonomisi yadsınamayacak bir büyüme oranına ulaşmıştır" dedi. Şimşek, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 2015 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı sundu.

Mehmet Şimşek: Gelecek 10 yılda büyüme temel faktör olacak!

Maliye Bakanı Şimşek, "Gelecek 10 yılda büyüme temel faktör olacak. Büyümenin son 10 yıla göre kıt olduğu bir ortamda Türkiye gelecek 10 yıl içerisinde farklılaşacak" dedi

Bakan Şimşek'ten Türkiye'ye petrol müjdesi!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bugün yaptığı açıklamalar, önümüzdeki 10 yıllık süreç için tüketicilere önemli ipuçları içeriyor. Bakan Şimşek, "Gelecek 10 yıl içerisinde büyüme temel faktör olacak" dedi...

ahmet şimşek koleji kimin Haberi

ahmet şimşek koleji kimin

Ahmet Şimşek kimdir?

Ahmet Şimşek 1934'te Erzurum’da dünyaya geldi. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Erzurum’da tamamaldı. 1958'de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini, aynı yıl İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsünü bitirdi.

Ahmet Şimşek 1960-63 yıllarında Erzurum Ticaret Odası Başkanlığı, SSK Hukuk Müşavirliği, Belediye Başkan Vekilliği, Belediye Meclis Başkanlığı ve Kültür Ocakları Başkanlığı gibi görevlerde bulundu. Erzurum’da Modern Mağazacılığa örnek oluşturacak Arı Mağazalarını kurdu. Ayrıca, Doğu Anadolu’nun kültürüne hizmet eden en büyük salonlarına sahip Arı Sineması ve Kültür Merkezini kurdu.

Şimşek, 1967'de İstanbul’a yerleşti. 

Halkın ucuz ve kolay konut sahibi olması için ilk kez, devlet arsa ofisi dışında, İstanbul Arsa Ofisini kurdu. Uzun yıllar, İstanbul Anadolu yakası ile İzmit’e kadar olan bölgede 13 bin 680 kişiye arsa ve konut üretip dağıttı. Bu arazilerin parselasyonunda özellikle okullara yer ayırarak,...