04 / 05 / 2024

ahmet ümit odası pera palas

ahmet ümit odası pera palas

Yazar Ahmet Ümit'in ismi, Pera Palace Hoteli'nin 410 numaralı odasına verilecek. Hotelden yapılan açıklamada, 19. yüzyıldan bu yana pek çok ünlü isme ev sahipliği yapan hotelin, ünlü konuklarının ismini, odalarına vererek ölümsüzleştirdiği hatırlatıldı...

Ahmet Ümit'in merakla beklenen yeni kitabı

Türkiye'de polisiye edebiyat denilince akla ilk gelen isimlerden olan usta yazar Ahmet Ümit'in yeni kitabı Bir Aşk Masalı satışa çıktı. Peki masal türünde çıkan Bir Aşk Masalı'nın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ahmet Ümit'in kitapları ne kadar? 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin önde gelen yazarlarından Ahmet Ümit'in kitapları kaç TL? İşte detaylar..

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Kocaeli Pazarcılar Odası'ndan otopark talebi!

Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim odada gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşarak, “Doğu Kışla’da yapılması planlanan kapalı pazar alanında otopark yapılması için her yolu deneyeceğiz” dedi

Çanakkale Çarşamba Ticaret Odası proje ofisleri inşaatı başladı!

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz Doğa Restoran'da üyelerine iftar programı düzenledi. Yılmaz "Ticaret Borsamız tarafından odamıza tahsis edilen alanı proje ofisleri yapmak üzere inşaatına başladık ve bitirdik." dedi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni bina inşaatı başladı!

KUMLUCA Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni hizmet binası inşaatı başlatıldı. KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin yeni hizmet binası inşaat çalışmasını inceledi.

Ahmet Çakır: Mimarlarımızın görüşü bizler için önemli!

Şubat ayında yapılan olağan genel kuruldan sonra göreve gelen Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Kocaeli Emlakçılar Odası'nda polemik sürüyor!

Kocaeli Emlakçılar Odası’nın kurulmasının ardından dernek ve oda yönetimi arasında başlayan polemikler devam ediyor. Bugün basının karşısına çıkan kurucu başkanı Ahmet Pekin, dernek yönetiminin büyük bir yanılgı içinde olduğunu söyledi.

Kocaeli Emlakçılar Odası kuruldu!

Kocaeli Emlakçılar Odası, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Denetim Kurulu üyesi Ahmet Pekin başkanlığında kuruldu.

Ahmet Ümit Danışman: Elektrikte otomatik fiyatlamaya dönülsün!

Akenerji Genel Müdürü Ahmet Ümit Danışman, enerji oyuncularının en büyük riskinin kur hareketleri olduğunu söyledi. Firmanın, Erzincan Kemah’taki inşaatı süren HES dışında sıfırdan yeni bir proje hazırlığı yok.

ahmet ümit odası pera palas Haberi

ahmet ümit odası pera palas


Yazar Ahmet Ümit'in ismi, Pera Palace Hoteli'nin 410 numaralı odasına verilecek. Hotelden yapılan açıklamada, 19. yüzyıldan bu yana pek çok ünlü isme ev sahipliği yapan hotelin, ünlü konuklarının ismini, odalarına vererek ölümsüzleştirdiği hatırlatıldı.  


Cinayet romanlarının dünya çapındaki en ünlü ismi Agatha Christie'nin konakladığı 411 numaralı odanın yanında yer alan 410 numaralı odaya, yazar Ahmet Ümit'in adının verileceği belirtilen açıklamada, odanın 15 Ocak'ta ziyarete açılacağı kaydedildi. 


Açıklamada, açılışa, Ahmet Ümit'in de katılacağı...