24 / 04 / 2024

ahşap gökdelen

ahşap gökdelen

İngiltere Londra'ya 80 katlı, 300 metre yüksekliğinde, ahşap gökdelen inşa edilecek. Mimari tasarımını Cambridge Üniversitesi'nin yaptığı gökdelen inşa edildiğinde Londra'nın en yüksek ikinci binası olacak.

Ahşap binalar için yeni düzenleme geliyor!

Ahşap binaların tasarım, hesap ve yapım esaslarına ilişkin yeni yönetmelik hazırlandığı kaydedildi. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ahşap Binaların Tasarım, Hesap ve Yapım Esaslarına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

1942'de ahşap evlerin sigorta ücretlerine indirim yapılmış!

1942 yılında ahşap evlerin sigorta ücretlerine yapılan indirimler yürürlüğe girmiş. Söz konusu karar Türkiye'deki sigortacılar acentesine gönderilmiş.

BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düştü!

7 Temmuz’dan itibaren BİM’de hangi ürünlere indirim geleceği açıklandı. Buna göre, BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düşecek. İşte 7 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

55 metrekare ahşap ev ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler son dönemin en gözde tatil yapılarından biridir. Bundan dolayı da ahşap evlerin fiyatları merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

45 metrekare ahşap ev ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap ev özellikle tatilcilerin en gözde yapılarıdır. Bungalov yani ahşap evlerin özellikleri fiyatları merak edilmektedir. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güner Tamtabah ve Şeyda Şimşek ortaklığında kuruldu.

Ahşap ev çürür mü? Ahşap evler yağmura dayanıklı mı?

Ahşap yapılar görsel açıdan pek çok kişinin aklını çelen yapılardan biri olmaktadır. Arsası olan ve ahşap ev yaptırmak isteyenler bu yapılara dair detaylı bilgi edinmek istiyorlar. İşte bu konuda merak edilenler!

Pasifik Ahşap Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pasifik Ahşap Sanayi Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yayla tarafından kuruldu.

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de Gökhan Günay tarafından kuruldu.

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fikret Baran tarafından kuruldu.

ahşap gökdelen Haberi

ahşap gökdelen

Modern dünyanın vazgeçilmezleridir gökdelenler. Asya'nın, Avrupa'nın, dünyanın en yüksek gökdeleni diye yarış içindeler. İngiltere'de yapılması planlanan devasa bina ise biraz daha farklı. 80 katlı, 300 metre yüksekliğinde, ahşap. "Oakwood Tower" adı verilen gökdelen inşa edildiğinde Londra'nın en yüksek ikinci binası olacak. Proje ise Cambridge Üniversitesi'nden mimar ekibi imzalı. Şimdilik dünyanın en yüksek ahşap yapısı Norveç'in Bergen kentinde ve 14 katlı.


Yarına...