28 / 03 / 2024

Ahtamar Turizm Sanayi Ticaret merede

Ahtamar Turizm Sanayi Ticaret merede

Ahtamar Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

Ahtamar Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ahtamar Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

Okyanus Kafe Gıda İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Kafe Gıda İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Sezai Doğan, Hayrullah Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Shadows İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shadows İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hecham Khachan, Mohamed Mousaab Alnayef, Mehmet Elkürdi tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Benmat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benmat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Topaloğlu, Ali Topaloğlu, Nurettin Kuş, Berat Uzun tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu.

Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Nakliye Gıda Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Umut Tamkoç Şube Müdürlüğü'nde 17 Temmuz tarihinde kuruldu.

Berivan İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berivan İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Reşit Oylumlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Bahçelievler, Şirinevler, Kocasinan Caddesi'nde kuruldu.

Kavan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kavan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fahri Kavan, Şemsettin Kavan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

DG Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DG Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil İslamoğlu, Ekrem İslamoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da kuruldu.

Yirmi9 İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yirmi9 İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Polat, İlyas Keleş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Florya, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Üstünler Gayrimenkul Taahhüt Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünler Gayrimenkul Taahhüt Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Levent Üstün, Bülent Üstün, Uğur Üstün, Zennube Üstün tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mef Danışmanlık İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Danışmanlık İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selman Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

Mariya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mariya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osama Kalaie tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Haziran'da Esenyurt, Hadımköy Bahçeşehir Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Advantage Properties International Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advantage Properties International Emlak Yatçılık Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Elektrik İthalat İhracat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Apaydın, Alper Apaydın tarafından kuruldu.

Ahtamar Turizm Sanayi Ticaret merede Haberi

Ahtamar Turizm Sanayi Ticaret merede

Ahtamar Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı. 


Ahtamar Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres; Fatih, Molla Gürani Mah. Uygar Sk....