28 / 03 / 2024

Airport Express Otel

Airport Express Otel

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi    Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Latif Bulut, Nesim Aras ve Tuncer Ziyaoğlu tarafından kuruldu.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Airport Otel için düğmeye basıldı!

İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan Airport Otel için ÇED süreci başladı. Projenin inşaat alanı 12 bin 706 metrekare olarak belirlendi.

Melanj Airport Otel Limited Şirketi kuruldu!

Melanj Airport Otel Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feride Şen tarafından kuruldu.

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi    Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Latif Bulut, Nesim Aras ve Tuncer Ziyaoğlu tarafından kuruldu.

Yotel İstanbul Airport 30 Mart'ta açılacak!

İstanbul Havalimanı içinde yer alan 451 odalı otel olan Yotel İstanbul Airport, kapılarını 30 Mart'ta açacak…

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

Corendon Turizm'den yurtdışına otel atağı!

Yıldırım Karaer, Corendon Turizm'in yurtdışındaki otel projelerini anlattı. Karaer "Amsterdam’da Corendon Airport City adlı, 600 yatak kapasiteli yeni bir projemiz var. Barselona ve Londra’da iki projemiz var bunlarla ilgili görüşmeleri tamamlamak üzereyiz." dedi.

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport değerleme raporu yayınlandı.

Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport 2016'da açılacak!

Hilton Worldwide, ekonomi sınıfında hizmet veren Hampton by Hilton markası ile Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yeni bir otel açıyor.Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport'un gelecek yıl açılması bekleniyor.

Park Inn by Radisson Otel'i açıldı!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli hizmete açıldı.

Divan Grubu Cezayir'e 2 otel açacak!

Divan Grubu, Afrika kıtasının en büyük ülkesi Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Divan Cezayir ve Divan Express Cezayir'in 2018 yılının üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi açıldı!

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi, Cezmi Gerzen ve Mustafa Cengiz Gerzen Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Airport Express Otel Haberi

Airport Express Otel

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi    Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Latif Bulut, Nesim Aras ve Tuncer Ziyaoğlu tarafından kuruldu.

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin Maksat ve Mevzuu Başlıca şunlardır: OTEL, TURİZM VE GIDA SEKTÖRÜ 1- Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin düğün, nişan, konferans ve yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 3- Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi...