25 / 04 / 2024

Yotel İstanbul Airport 30 Mart'ta açılacak!

Yotel İstanbul Airport 30 Mart'ta açılacak!

İstanbul Havalimanı içinde yer alan 451 odalı otel olan Yotel İstanbul Airport, kapılarını 30 Mart'ta açacak…



Milyonların heyecanla beklediği Türkiye'nin son dönemdeki en büyük yatırımlarından olan İstanbul Havalimanı'nın açılışı için geri sayım sürerken, bir başka ilk de sırada bekliyor.

Havalimanı içinde yer alan 451 odalı otel olan Yotel İstanbul Airport, kapılarını 30 Mart'ta açacak. Yotel İstanbul, İngiltere merkezli zincir markanın ülkemizde işleteceği ilk otel olacak. Genel müdürlüğünü birçok uluslararası markada görev yapmış tecrübeli bir isim olan Bora Göymen, Satış Pazarlama Direktörlüğü'nü ise Bike Tökü yapıyor, şimdiden rezervasyon almaya başlamışlar. Otel havalimanında olunca saatlik kiralar gündeme gelmiş. Odalar konumuna göre dört saatlik 70 ve 150 euro'dan satışa çıkarılmış.

Para'dan  Özlem Bayburs'un öğrendiğine göre, Yotel havalimanı açılır açılmaz yüzde 70-80 doluluklara ulaşacakmış.

Bölgede tek otel olduğu için oda fiyatlarının bu seviyelerde kalmayacağı konuşuluyormuş. Otel yönetimi iç pazara dönük dijital pazarlama çalışmalarına da başlamış. Havalimanına günde bin 500 uçağın iniş kalkış yapacağı tahmin ediliyor. Bir sefer bile iptal olsa otel dolmuş olacak. Yani doluluk sıkıntısı yaşamayacak. İngiliz marka yeni yatırımlar yapmak için ön çalışmalar da yapıyormuş. Yotelped markasıyla Bodrum'da otel açmak için görüşmeler devam ediyormuş. Çeşme de seçenekler arasındaymış. Malum Yotel'in bağlı olduğu grup gayrimenkul kökenli. İngiliz zincirin yönetimi Türkiye'de en iyi geri dönüşü sağlayacak lokasyonlarda otel açmak konusunda kararlıymış...


Geri Dön