24 / 04 / 2024

Ajda Pekkan villasını mı yeniledi

Ajda Pekkan villasını mı yeniledi

Bir mobilya firmasının yüzü olan Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum'daki 4 katlı villasını 1.5 milyon TL'ye yeniledi. Pekkan'ın villasının tadilatı 5 ay sürdü.

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Süperstar Ajda Pekkan 40 milyon liralık lüks villasını satmaktan vazgeçti! İşte sebebi...

Ajda Pekkan, üç yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı Zekeriyaköy'deki lüks villasını satmaktan vazgeçti.

Ajda Pekkan Sarıyer'deki villasına 75 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Sarıyer’deki villasının fiyatını 75 milyon TL'ye çıkardı. 75 milyon TL değerinde olan villayı geçtiğimiz yıl Dubaili Prens almak istemişti. Ajda Pekkan, yaklaşık dört senedir satışta olan villasına zam yaptı. 

Selin Ciğerci Beykoz'daki villasını satıyor!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı. Ciğerci villası için 57 milyon TL istiyor. 

Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satılıyor!

Süperstar Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satışa çıkarıldı. Arap müşterinin alıcı olduğu villa 40 milyon TL'ye satılıyor.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villası için 40 milyon TL istiyor!

Zekeriyaköy'deki villasını 4 yıl önce satışa çıkaran süper star Ajda Pekkan villasının fiyatını 40 milyon TL'ye çıkardı.

Ajda Pekkan Regnum Escana Evleri'nden villa aldı!

Süperstar Ajda Pekkan Regnum Escana Evleri'nden 1.2 milyon Euro'ya villa aldı...

Ajda Pekkan Kaz Dağları'nda arsa arayışında!

Bir süredir Bodrum'da arsa almak için piyasayı yoklayan Süperstar Ajda Pekkan fiyatlar nedeniyle rotasını değiştirdi. Pekkan şimdi de Kaz Dağlar'da arsa satın almak için arayışa girdi.

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı!

Borçları nedeniyle zor günler geçiren şarkıcı Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı. Kibariye villası için 5 milyon TL istiyor.

Hande Erçel Beykoz'daki villasını dekore ettirdi!

Dizi ve reklamlardan elde ettiği tüm kazancı gayrimenkule yatıran güzel oyuncu Hande Erçel, Beykoz'daki villasını dekore ettirdi Erçel Instagram üzerinden reklam paylaşımı yaparak Beykoz'daki villasının dekorasyonunu bedavaya getirdi. 

Ajda Pekkan villasını mı yeniledi Haberi

Ajda Pekkan villasını mı yeniledi

Süperstar Ajda Pekkan, bir mobilya firmasıyla 1 senelik anlaşma imzaladı. Reklam kampanyası karşılığında 4 milyon TL kazanacak olan Pekkan, ilk reklam filminde “Yıldızların Altında” şarkısını seslendirdi. Hürriyet'te yer alan habere göre, Pekkan 2020'de marka için iki reklam daha çekecek.

1.5 milyona villa yeniledi

Diğer bir, yandan, Süperstar Ajda Pekkan’ın, Bodrum’daki 4 katlı villasının dekorasyonu için 1.5 milyon TL harcadığı ortaya çıktı. Pekkan villanın havuzuna yapay dalgalar yaptırdı. Villanın camlarını daha çok ışık alması amacıyla baştan aşağı değiştirdi. Villanın duvarlarını özel yalıtımla kaplattı. Bahçeye tropikal bitki ve ağaçlar ektirdi. Ajda Pekkan'ın villasının tadilatı yaklaşık olarak 5 ay sürdü. 

Ajda Pekkan Urla'dan 18 milyon TL'ye ev...